Terhesség esetén, ugy hogy minden tünet megvan, lehet az is tünet, hogy a székletem sokkal higabb?
Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 09:48
1/4 anonim válasza:
Nem biztos! A terhesség elején a puffadás és a székrekedés talán gyakoribb mint az enyhe hasmenés, ami lehet vírusfertőzés is.Szerintem inkább kérdezd meg a háziorvosodat vagy a nődokidat, hogy nem másról van-e szó, mint terhességi "mellékhatásról" főleg ha már több napja tart!
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem például az első 3 hónapban gyakran volt hasmenésem, de az előző válaszolónak igaza van, és inkább a székrekedés a gyakoribb.
3/4 anonim válasza:
Nálam székrekedés van,de volt egy időszak amikor hasmenésem volt 2 napig.
4/4 anonim válasza:
Nekem is allandoan hasmenesem volt az elso 3 honapban. Hanyas helyett hasmenes. Most egy par hete kezd normalis lenni a szekletem.
22+5-os mami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!