Normàlis ha 10. hetesen fàj, vagyis görcsöl nem is tudom hogy fejezzem ki, talàn szurkàl a hasamba?
Figyelt kérdés
éjszaka kellemetlenül aludtam,annyira fàjt a hasam.
most nem fàj,csak idöközönként,szurodik.
normàlis ez?
2008. aug. 1. 09:02
1/4 anonim válasza:
Azok a méhszalagok, sajnos olyan mint egy ínszalag és eléggé tud fájni, ha húzódik, nyúlik. Ha nagyobb görcsöket és darabos vérzést észlelsz akkor viszont ügyeletre kell menni a nőgyógyászatra..ilyenkor legjobb egy kórház, de ha nincs ilyen egyéb tünet, csak pihenj, mást nem tehetsz.
2/4 anonim válasza:
Szia, ne ijedj meg, teljesen normális. Én is ugyanígy voltam, sőt vagyok 12 hetesen. MagneB6-ból napi 4-et szedj. Ha nagyon görcsölsz, pihizz és 1 szem Nospa forte. Nekem ez segített és a doki ajánlotta, nyugodtan bevehetsz néha, ha görcsölsz. Szóval természetes dolog!
3/4 anonim válasza:
Szia!Ne aggódj ez teljesen normális!Nővekszik a méhed azt érzed!Jó babavárást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!