13 hetes terhes vagyok - épp az egyik nap olvastam a neten hogy terhesen nem szabad gombát enni. Vagy csak meg nem vizsgált (tehát esetleg nem jó) gombára vonatkozik ez?
Figyelt kérdés
2008. aug. 1. 07:57
1/4 anonim válasza:
Szia! Én nem hallottam róla, hogy ne lehetne enni. Én eszem is, mert minden formában elkészítve imádom.
Az meg szerintem evidens, hogy csak bevizsgált gombát szabad fogyasztani. Akkor is, ha valaki nem terhes.
2/4 anonim válasza:
Hát én se hallottam még róla hogy ne lehetne.
Ilyen alapon semmit ne egyen a terhes nő csak rozskenyeret zöldséggel meg gyümölccsel és szénsavmentes vízzel! De a csapvíz nem jó ám.. :)
Viccet féretéve nyugodtan lehet enni! Én is szoktam enni, és már 24 hetes vok, eddig nem lett semmi bajunk tőle!:)
3/4 anonim válasza:
Én sem hallottam ilyet, fogyasztom is gombát mindenféle formában, egyik nap is gombapörköltet főztem, jól bekajáltam, semmi bajom nem lett.
12 hetes kismama
4/4 A kérdező kommentje:
megkérdeztem azóta a nőgyógyászomat is és kinevetett, azt mondta ehetek nyugodtan, a terhesség nem betegség.
2008. aug. 2. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!