Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukak! Ilyenkor mi van? 31...

Anyukak! Ilyenkor mi van? 31 hetes terhes vagyok.

Figyelt kérdés
Eddig minden ultrahangos vizsgalaton kislanyt mondtak nekünk.Ma erdekes dolog törtent.A doki megmutatatta a szemeremajkakat stb.Egyertelmüen kislany.Par perc vizsgalodas utan alulrol vizsgalva a babat "hatalmas" herezacskot es himveszöt veltem felfedezni!Kerdeztem a dokit,hogy ez nem-e egy kisfiunak a nemiszerve?!Erre ö azt mondta,hogy igen,ö is latja, annak is lehet nezni,de a baba akkor is 100% kislany!Heee?
2014. jún. 23. 19:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez sztk? mert akkor érdemes lenne magánrendelésre menni, ott jobb a gép minősége, pillanatok alatt megmondják
2014. jún. 23. 20:40
 12/13 anonim ***** válasza:
4dre menjetek.ott egyertelnu valaszt kaptok ha n takargatja magat...
2014. jún. 23. 21:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy ilyenkor mi van? Vársz türelemmel még két hónapot, és akkor tutira kiderül. :)

Szerintem nem érdemes ennyire rágerjedni arra, hogy biztos fiú/biztos lány, és fél óráig nézegetik 4D-n, hogy kiderüljön. Ha megszületik, majd meglátjátok. Annak is megvan a varázsa.

Nekünk az első gyereknél elég hamar megmondták hogy kukis lesz (pedig lánynak vártuk), a másodiknál végig fiúra számítottunk, és a 32. héten derült ki hogy lány, most a harmadiknál meg már direkt nem is akarjuk előre megtudni. Marad meglepetés.

2014. jún. 23. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!