Anyukak! Ilyenkor mi van? 31 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Eddig minden ultrahangos vizsgalaton kislanyt mondtak nekünk.Ma erdekes dolog törtent.A doki megmutatatta a szemeremajkakat stb.Egyertelmüen kislany.Par perc vizsgalodas utan alulrol vizsgalva a babat "hatalmas" herezacskot es himveszöt veltem felfedezni!Kerdeztem a dokit,hogy ez nem-e egy kisfiunak a nemiszerve?!Erre ö azt mondta,hogy igen,ö is latja, annak is lehet nezni,de a baba akkor is 100% kislany!Heee?2014. jún. 23. 19:18
2/13 A kérdező kommentje:
Hasonlo a masodik kephez!Volt mar valakivel hasonlo eset?
2014. jún. 23. 19:20
3/13 anonim válasza:
Általában a kislányokból könnyen születnek kisfiúk :) Ha láttátok a kukacát, zacsiját, akkor nem lesz belőle hercegnő :D
4/13 anonim válasza:
Nem lehet 100% kislány!
Egy ultrahangos se jelentheti ezt ki, a leleteket rajta is van!
Magzatvíz vèzelből tudjak a nemét megmondani pontosan, de ott is csak 98%-ra!
Barátnőm járt így, végig lányt mondtak, 3 doki is, fia lett!
Nagyon meglepődött mindenki!
A sok rózsaszín cuccot adhatta el
5/13 anonim válasza:
Bocsi nem ijeszteni akarlak és csak felvetés, de nem lehet hogy hermafrodita? Már csak azért ha már az orvos is ilyet mondott hogy látja a szeméremajkakat, de az is lehet hogy nem fejtette tovább és valahogy a köldökzsinor vagy egyéb testrésze volt úgy ott mintha kukaca lenne?
6/13 anonim válasza:
Nekem egy uh-n sem tudták megmondani a nemét. A szülés napján 2x is uh-oztak és még ott sem tudtak semmit mondni. 8 hóra lányom lett.
7/13 A kérdező kommentje:
A doki akkor is azzal zarta a vizsgalatot,hogy lany.
2014. jún. 23. 19:34
8/13 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit gondoljak.Az ultrahangos gep is egy öskövület.
2014. jún. 23. 19:35
9/13 A kérdező kommentje:
Elöször en is egy zsemleszerü valamit lattam.Alulrol pedig egy kukit.
2014. jún. 23. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!