SOTE II. , Tömő utca. Szült mostanában valaki ott?
Úgy minden érdekelne, pl hogy milyen véleménnyel vagytok róla? Császárosokat hány napig tartják bent? Császár után hány órával kell kiszállni az ágyból? Kell vinni nekünk pellust, vagy azt adnak? Hány ágyas szobák vannak? Nővérkékről, csecsemősökről vélemények?
Még nem voltam szülőszoba látogatáson, de lassan aktuálissá válik, csak előtte gondoltam érdeklődök itt is... :)
Én 2013 októberében szültem ott,de nem császárral,úgyhogy erre vonatkozóan nem tudok segíteni.
Ruhát adnak a piciknek,és a mi emeletünkön közös krém,hintőpor,alkohol volt.Mivel sok baba volt (és előtte már 1 hetet bent voltam-a patológián voltam.)
Itt 3 ágyas szobák voltak.Tiszta volt minden,de régi.
A szülőszobák 1ágyasak,de ahol vajudsz,ott 3 ágy van :/ Segítőd,férjed veled lehet ennek ellenére.A vajúdon kapnak/kaptak akkor a császáros kismamák infúziót,majd innen vitték el őket.Utána egy külön megőrzőben feküdtek.
Amúgy a szülőszoba előtt lehet automatából venni a kisérőknek beöltözős ruhát.
A csecsemőosztály két szinten van,így akik nem az újszülöttosztályon fekszik liftezhet a picivel.
A kaja nekem nem jött be-de finnyás vagyok :P
Összességében nekem pozitív élmény volt-talán a szobatársak miatt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!