Aki mostanában szült a I. sz szülészeten (Baros utca) mi a véleménye a klinikárol? Nincs fogadott orvosom. Hogyan zajlik a szülés?
Szia! Én lassan 8 hete szültem a Barossban, szerintem szakmailag és emberileg is rendben van a kórház. Sok panaszom nincs.
Reggel 6-ra estem be fájásokkal, az éjszakás nővér fogadott, na ő bunkó volt, úgy beszélt velem, mint a lábtörlőjével: menjen ide, vegye le, feküdjön le, vegye vissza, üljön le... de mindezt olyan hangnemben... fúúú. Aztán hívták az éjszakás nőgyógyászt, egy nagydarab nő volt, ő elég aranyos. Megvizsgált többször is, felvette az adataimat, kérdezett mindenfélét, aztán reggel 7-kor ctg-re kötöttek. Nekem volt fogadott dokim, aki be is ért 8 körül, egyfolytában jött nézegette a fájásaim, mi újság hogy vagyok. Szülésznőt nem fogadtam, de egy aranyos hölgyemény rohangált körülöttem, mindig mondogatta mi fog történni... most infúzió, most megyünk beöntésre, most ez, most az. Ő is aranyos volt. Nálam burkot repesztettek, valamikor 9 körül, és a szülésznő vagy az orvosom mindig jött megnézni. Volt, hogy felállítottak az ágyból, mert úgy könnyebb, ha nagyon fájt lefeküdhettem. Végül mikor eljött a pillanat, beállították az ágyamat, szülésznő a lábaim közt, dokim a fejemnél, férjem a kezemet fogta és mondogatták mikor nyomjak, hogyan vegyem a levegőt stb. Jó kis csapat voltunk, 15.15-re lett meg a kisfiam természetes úton.
Akkor a mellemre rakták, szopizott egy kicsit, elvitték. Elküldtek tusolni, kaptam enni és mehettem a szobámba. Sajnos gyermekágyas akkor nem volt, így külön kerültünk, de másnap délben megkaptam a picit.
Acsecsemősök nem voltak szimpik, de a nővérek sokat segítettek, meg a szobatársak is nem kell félni kérdezni kell ha valamit nem tudsz. A dokim is bejött minden nap.
Talán a fürdő kritizálható, 4 ágyas szobában voltam, két szobának jut 1 fürdő, az 8 ember... nem túl jó, de ki lehetett bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!