Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jo-e ez az adat, nem lesz...

Jo-e ez az adat, nem lesz kicsi a babam, osszefugg-e a Bpd a baba sulyaval? BPD- 93 mm.

Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok, most voltam a dokinal a baba Bpd-je 93 mm. Egy kicsit aggodom, hogy nem fog e kis sulyal szuletni. Ha valakinek van valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban szivesen fogadom a valaszat. Elore is koszi!
2008. júl. 31. 22:04
 1/4 A kérdező kommentje:
A hasam oriasi, mar nem szeretek az utcara menni, mert mindenki azt kerdezi, nem ikreket varok e.
2008. júl. 31. 22:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én babámnak is ennyi volt a bpd-je és 3250 grammal született. Nem volt kicsi, szép formás volt már akkor is. Ne aggódj, ez teljesen normális adat!
2008. aug. 1. 08:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én is 39 hetes vagyok, nekem 96 mm a bpd. Szerintem a tiéd is tökéletes. Az orvos azt mondta nagy baba lesz.(Hatalmas pocakom van, de sehová máshová nem híztam csak hasra.) Nem sokára kibújik és meg tudom. Ne aggódj ha pici lenne akkor azt az orvos közölné veled!

Boldog babavárást. Üdv. 39 hetes kismama

2008. aug. 1. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat.
2008. aug. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!