Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Betöltött 37. hetes kismami...

Betöltött 37. hetes kismami vagyok, körülbelül 10 percenként belenyilall a pocakom bal alsó részébe, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy hamarosan indul a szülés.Keményedik a hasad?Derekad fáj?
2008. júl. 31. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy beindul a szules, de nem valoszinu. Nekem is voltak es meg mindig vannak ilyen tuneteim mar vagy 2 hete es meg mindig egyben vagyok. Batorsag, nem lesz semmi baj. En egyebkent most vagyok a 39 hetben.
2008. júl. 31. 22:00
 3/8 A kérdező kommentje:
Kemény a pocim nagyon de a derekam nem fáj abszolute.
2008. júl. 31. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Jóslófájás!!Kitartás.
2008. júl. 31. 22:07
 5/8 A kérdező kommentje:
jóslófájásokkal még mennyi lehet hátra körülbelül?
2008. júl. 31. 22:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Akár 1 hét is,de lehet hogy holnap már babád lesz.Figyeld milyen sűrűn keményedik a hasad.Hány percenként?
2008. júl. 31. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:
fél óráig tartott és 10 percenként viszont most elmullott.Húú nem tom remélem azért még picit vár ez a kisangyalka a kijövetellel.:D
2008. júl. 31. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért tartsd készen a kórházi cuccodat,hátha az éjjel menni kell.Talán úgy még húzhatod az időt,hogy sokat pihensz felpolcolt lábbal.Relaxálás is segíthet.
2008. júl. 31. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!