Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nitrit a vizeletben? Aki...

Nitrit a vizeletben? Aki hasonló gondokkal küszködött segítene nekem?

Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok, a védőnő többször talált már nitritet a vizeletemben. Durván egy hónappal ezelőtt kaptam antibiotikumot(persze a vesém is begyulladt így 39 fokos lázzal feküdtem) nem tudom hogy ezt a nitrit okozta-e vagy sem, de az antibiotikum hatott 2 nap alatt. Utána már nem találtak a vizeletemben semmit. A héten újra előjött és nem tudom miért :( a kisbabámat szörnyen féltem, már nem tudom mit csináljak. A védőnő azt tanácsolta hogy ne igyak se szörpöt se ásványvizet és a vizet is kerüljem. Inkább most próbáljak meg a következő havi vizsgálatig csak gyümölcsleveket inni sokat. Egyébként a terhességem eddig probléma mentes, se problémás folyás, se görcs, se vérzés, semmi baj de mégis aggódom nagyon :( Tudnátok segíteni?
2014. jún. 21. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem eloszor a 10. heten talaltak nitritet,eddig 3szor szedtem antibiotikumot.Koraszulest okozhat,nekem csak ennyit mondtak.legutobb 3 here volt vizeletvizsgalatom, akkor is talaltak nitritet.ma toltottem a 36 hetet es nem igazan akar korabban jonni a babam :)
2014. jún. 21. 16:38
 2/3 anonim ***** válasza:
* nem here hanem hete :D
2014. jún. 21. 16:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Nem tudtam hogy koraszülést okozhat :( Sajnos a védőnőm nem annyira tájékozott hol ezt mondja hol azt. Remélem nem lesz gond a picivel. Azért majd szólok a nőgyógyászomnak is róla.

Még egyszer köszönöm :)

2014. jún. 21. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!