Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kemoterápia után estem teherbe...

Borabeli kérdése:

Kemoterápia után estem teherbe, valaki volt hasonló helyzetben, hogy lehet ezt feldolgozni? Van tapasztalat kemo utáni fogantatásból, egészséges gyermek születéséről?

Figyelt kérdés
A férjem kemoterápiás kezelése után (12 kemo 9 hónap alatt) 3 hónappal teherbe estem. (Véletlen gumiszakadás, majd escapelle eseményutáni tabletta ellenére). Az orvos reakciója: ennyire termékeny típus. Mihamarabbi abortuszt javasol, mivel nem csak a terhesség alatt, hanem később is kiderülhet genetikai / fejlődési rendellenesség, illetve h a spermium, ami most termékenyít, az két hónap érlelődik, ami nagyon rövid idő a kemo után. Abortusz ellenes vagyok, nem bírom feldolgozni a helyzetet, nincs értelmes és jó gondolatom. A férjem a betegsége után arra kér, hogy a gyerekünket ne tegyem ki annak h lehet h beteg. Van egy gyönyörű egészséges kétéves kislányom és úgy érzem, olyan helyzetbe kerültem, ahol nincs jó döntés. Én nem tudnék tükörbe nézni, egy abortusz után, inkább Én is belehalnék, de nem tehetem, mert édesanya vagyok, akinek megszakad a szíve.

2014. jún. 21. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

Iszonyatos egy helyzet, de az a baba nagyon jönni akar. Védekezés ellenére, plusz esemény utáni ellenére az a baba jönni akar.... Nekem ez egy égi jel lenne!

Nagyon sok erőt, és egészséget kívánok mindannyiótoknak!

2014. jún. 21. 18:37
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

egyet értek az utolsó válaszolóval.nagyon sajnálom,hogy ilyen helyzetbe kerültetek,de én kockáztatnék.50-50%

ha ennyire szívós,hogy ennyi minden ellenére ott van a pocakodban,nem lehet beteg baba.szorítok,hogy jól döntsetek

2014. jún. 22. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:
62%

Szia! Én is azt mondom hallgass meg olyat aki szakértő a témában! Ha ő is Aztmondja, nagy valószínűséggel beteg lesz, akkor hallgass az orvosra és vetesd el! :( elhiszem, hogy nehéz, de van egy beteg férjed és egy egészséges pici babád!!

Azzal, hogy beteg gyermeket szülsz, óriási "terhet" akasztassz a saját es az ő nyakukba is! Neharagudj, hogy ezt írtam de nekem van itt egy szomszédom akinek betegen született a 3. gyermeke, és hihetetlen, hogy miket mentek át a szülők es a nagyobbik gyerekek is!! En is kérlek hogy írd majd meg, mi volt a professzornál!!!

-A

2014. jún. 22. 14:18
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Hagyjuk már az égi jelet, meg a hasonló hülyeségeket, meg szívós baba, és hasonló dolgokat. Az embrió még csak most kezd el fejlődni, honnan tudni, hogy szívós-e...

Mama temetése napján teszteltem +-at, 25 hetesen meg kellett császározni, de a baba nem él.

Ne higyj hülyeségeknek, menj el a professzorhoz, majd ő megmondja, mit kell csinálnotok!

2014. jún. 22. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy velem voltatok, nagyon nagy segítség volt. Ma voltam ultrahangon, 5 mm-esen elhalt az embrió, pénteken igaz h művi úton kell befejezni a terhességet, de a szívem megkönnyebbült. Minden pillanatban arra kértem a leszületendő kis lelket, hogy hagyja el most a méhemet és térjen vissza akkor, mikor egészséges testet tudunk neki biztosítani, hogy egészséges testben segíthessük kis Életet. Kérésem meghallgattatott. Bár félek a péntektől, de így teljesen más, hogy ő már nem él. Mindenkinek köszönöm h velem voltatok és véleményetekkel erőt adtatok és hitet tartottatok bennem!!!
2014. jún. 25. 21:26
 16/16 anonim ***** válasza:
szültél azota?mitől halt el az embriod?részvétem
2021. szept. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!