Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombathelyen a szülészeten...

Szombathelyen a szülészeten mennyibe kerülnek most a Vip szobák?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
10000 ft az biztos múgy megtudodod nézni a kórház honlapján!
2014. jún. 21. 15:31
 2/5 anonim válasza:
15, 12 és 10 ezer forint
2014. jún. 22. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon ciki,hisz a 2.terhességem,de mi az a vip szoba??Az elsőnél fent voltam az osztályon,pedig nem volt rég,10 hónapja.De miért jobb a vip szoba??Vagy miért szeretne valaki vip szobát???Kérlek,írjátok meg,mert lehet,ha jó,és pozitívak a tapasztalatok,akkor én is abba szeretnék feküdni.:)Egyébként 10.000 ft naponta??Vagy a 3 nap annyi??Nem lehet hazajönni onnan a 3.napon?Lehet olyat,hogy csak 1 napot vagy vip szobán,utánna az osztályon??Bocsi a tudatlanságomért.:)
2014. jún. 24. 15:12
 4/5 anonim válasza:
10 ezer a legkisebb, és igazából semmi különleges nincs benne, saját tv, hűtő, meg hogy az ágyon nem a fehér kórházi huzat van hanem egy színes, meg az ágy sem az a learcolt kórházi. általában azért szokták ezeket kibérelni mert itt egyedül vannak, külön a többiektől, és itt tovább szokott bentmaradni a hozátartozó\látogató. egyébként 10 ezer naponta, de nem biztos hogy 3 nap után hazaengednek (baba miatt, vagy terheskori magasvérnyomás, cukorbetegség stb). azt meg hogy egy napot vipben, a többit az osztályon, azt nem tudom, de ha úgy veszük semmi értelme nincs, végülis miért is lennél egy napig külön? +ellátás nem jár a szobához vagy ilyesmi, csak az egyedüllét miatt bérlik.
2014. jún. 24. 22:03
 5/5 anonim válasza:
#előző vagyok. mármint plusz vagy különleges\speciális ellátást nem tartalmaz ez a "vip" szoba
2014. jún. 24. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!