Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szombathelyen hol és mikor...

Szombathelyen hol és mikor csinálják az nst-t?

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Magánba jársz, vagy sztk-ba?
2014. máj. 22. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, én sztk-s vagyok. A 36. héten csinálták először, azóta hetente. Ugyanott, ahol a terhes vérvétel van.
2014. máj. 22. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:

Magánba járok, jövő héten megyek a dokimhoz 36.hetes vizsgálatra.

Az sztk-ban mikor van az nst??délelőtt vagy délután is?És ha magánba járok akkor is az sztk ba kell mennem?

2014. máj. 22. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezért kérdeztem hova jársz, mert magánban nem tudom hogyan működik. Azt hittem ott van ilyen gép is. De ezt a dokid majd megmondja. Az sztk-ban fél8-tól fél12-ig van. Legkésőbb fél 11-ig jó odaérni, mert kb 20percig tart és lehetnek is előtted. Kopogj be a vérvételes ajtón, mert ha nincs bent senki, akkor bemehetsz, nem kell végigvárni azt a sok embert.
2014. máj. 22. 17:25
 5/7 A kérdező kommentje:
A Németh Leventéhez járok,de neki nincs gépe.Viszont én nem szhelyi vagyok és csak ezért bejárni,főleg úgy hogy nem tudom addig hová tenni a lányomat...de ezek szerint nem lehet másképp megoldani.. :-/
2014. máj. 22. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van. Nem tudom mennyi idős a lányod, de ott simán elücsöröghet melletted addig, több kismamit is láttam már kijönni gyerkőccel.
2014. máj. 22. 19:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát ez nem ilyen egyszerű sajna :-).. 2.5éves és nem könnyű eset.kb 5percet ha elvan 1helyben..De mindegy majd csak megoldom valahogy.
2014. máj. 22. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!