A magzatvédő vitamint (Gravida) minden másnap szedem, egy szemet. Így is használ valamit?
Figyelt kérdés
14.hetes kismami vagyok, és még mindig rosszul szoktam lenni, hányás, hányinger... És valószínű hogy a vitamin is közrejátszik.Lefekvés előtt veszem be nehogy kihányjam.Nem sok van már benne de kidobni nem akarom. Ha ez elfogyik okvetlen vegyek még vitamint?? Persze egy másik fajtát, hátha attól nem lesz semmi bajom. Próbálok sok gyümölcsöt enni. köszi a válaszokat 2008. júl. 31. 20:35
1/4 anonim válasza:
Ha minden másnap szeded, akkor is használ.
Ha a Gravidától rosszul vagy, kipróbálhatod az Elevitet, hátha az jobban beválik.
2/4 anonim válasza:
Helló! A 16. hétig én is rosszul voltam és pár napig át akartam állni, hogy az elevitet 2 naponta szedjem, de meggondoltam magam, mivel elég pocsék volt az étvágyam. (igaz, van, mikor elfelejtem bevenni)
Szerintem azért kérdezd meg a dokidat, hogy mit szól ahhoz, hogy váltani akarsz!
3/4 anonim válasza:
Én a Gravidától csak akkor voltam rosszul, ha esetleg reggel vettem be, de akkor nagyon. Én akkor leálltam vele pár napra.
4/4 anonim válasza:
Ezeket a vitaminokat csak a 12. hétig kell szedni, úgyhogy kár kínozni magad vele, ha tényleg attól vagy rosszul. A babádnak már úgyis kialakult minden szerve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!