Mi lehet ez a barnázás?
Figyelt kérdés
22 hetes kismama vagyok 3.terhességem és egyszerüen nem értem ,hogy mitől barnázpm megint ,szerdán voltam dokinál kérdezte mikor jött ki először mondta ,2 hetes voltam is ügyeleten ott is azt mondták semmi baj!
Doki mondta lehet gyulladás felirt Klion 100 ki is váltottam ,és ugy kell használnom hogy 4 napig másnaponta tehát szerdán tettem fel először ,ma is kell viszont megint volt barnás izé a WC papiron megőrülök nem is csináltam semmit feküdtem ,pihentem ,nem értem !
Ja a 20.heti Uh kiderült hogy 0,5 mm nyitva a külső méhszáj !
Védőnő azt mondta ha barnázom annyiszor nyilhat a méhszáj ,ezzel ijeszget!!
Igaz lehet ez? Nagyon félek
szép estét mindenkinek üdv egy 22 hetes HKm
2014. jún. 20. 22:08
1/1 Palotás Imre válasza:
A google a te barátod. A kismama és a barnázás keresőszavakra a következő találatok jönnek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!