Ha barna nyákos folyásom van az baj? 10 hetes terhes vagyok
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhes vagyok. Baj, ha egy kicsit barnás (szerintem nem vér), de fáj a pocakom egy picit.2014. máj. 18. 10:04
1/11 anonim válasza:
Szerintem még most azonnal orvos. Nem biztos hogy baj van, de én nem tudnék nyugodt lenni!Ne várj holnapig sem!
2/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a buta kérdésért, de a barna nyák az mi? honnét jön? Mit jelent? Mitől van? Baj az?
2014. máj. 18. 10:12
3/11 anonim válasza:
Gondolom ez ilyen barnás folyás szerű lehet. Minden folyás, ami barna, véres nem normális a terhesség alatt...jó indulatból írtam, menj ügyeletre!
4/11 A kérdező kommentje:
Igen? Nem tudtam!
Köszönöm a tanácsot!
2014. máj. 18. 10:15
5/11 anonim válasza:
Menj orvoshoz, nézzenek meg,k az a biztos!
6/11 anonim válasza:
Lehet hematóma miattai barnázás, vagy hormonhiány.
Nem megijesztenbi akarlak, de nálam így kezdődött, hogy "csak" barnás nyák, és missed ab lett :( Azután kiderült, hogy nálam hormonhiány volt a ludas, amit meg lehetett volna oldani gyógyszerrel, de így egy teljesen egészséges babát veszítettem el.
Szóval menj orvoshoz, ha hormonhiány, akkor kapsz utrogestant és az segít megtartani a babát.
7/11 A kérdező kommentje:
Már nincs ilyen barna folyásom.
Köszönöm a tanácsokat.
2014. máj. 18. 16:14
8/11 anonim válasza:
Akkor nem lesz gond, csak pihenj. lehet, hogy csak egy ér pattant el.
9/11 A kérdező kommentje:
Remélem, bár nekem az ilyen ér elpattanásból már ment el gyermek. Sajnos.
Köszönöm mindenkinek!
Szép estét!
2014. máj. 18. 18:33
10/11 anonim válasza:
én inkább megnézettem volna magam orvossal, remélem minden rendben van veletek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!