Milyenek a tapasztalatok dr. Farkasinszky Tibor-al kapcsolatban?
A Dél Pesti Korházban dolgozik.
Köszönöm
szia!
nekem csak rossz tapasztalatom van vele kapcsolatban. :(
nem volt választott orvosom a szülés során, ő volt a nappali ügyeletes, mikor 9 órai vajúdás után bementünk a kh-ba. délután nézett csak rám (reggel 7-kor már a kh-ban voltunk!!!), közölte velem, h mivel nem rendszeresek a fájásaim, ezek csak jóslófájások, és ugyan minek mentem én be?! később kérdeztem, h nem lehetne-e valahogyan rásegíteni a babakérdésre (császár, oxytocin, bármi), mert már 18 órája vajúdtam. kiröhögött. :(
szerencsére az éjszakás orvos pont az ellentéte volt, ha még egyszer szülnék, csak nála tenném. az ő neve dr. Tarcheh Viktor.
az unokanővérem Farkasinszky doktornál akarta szülni a 3. babáját, de olyan ocsmányul beszélt vele az ember, h inkább mást választott.
persze magánrendelésen ő is másképp viselkedik - állítólag. :((
Nagyon köszönöm mert az első babámot várom és fontos hogy egy megbízható és szakmailag jó orvost találjak.
Sokat segitettél .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!