Pécsett 12. hét genetikai vérvételt hol végzik? Hová kell menni, hol kell befizetni, stb.
Fel kell menni a Szülészeti Klinikára. Fizetős vérvétel lesz?
Én a kombinált tesztet kértem, az fizetős volt.
Vérvétel előtti napokban felmentem a klinikára, ott kellett csekket kérnem. Befizettem a postán és a megadott időpontban visszamentem a klinikára, a befizetett csekket elkérték és a laborban levették a vért. A labor ott van a klinikánál, de a recepción mindent elmagyaráznak.
Nekem a korom miatt kellett mennem genetikai tanácsadásra.
Ami alapból egy UH és egy beszélgetés volt.
A beszélgetésnél mondták,hogy kérhetek kombinált vagy integrált tesztet amik fizetősek(kombi 9000ft,int.20000ft).
Kombináltat kértem.Ezt a beszélgetés előtt regisztráció vagy nővérszoba?-nál kellett befizetnem.
Kaptam egy nyugtát amivel pedig a kórházon belül-de kint az udvar részen vették le a vért.
Eredményt sms-ben kapott kódon tudtam megnézni-illetve kinyomtatni.
Egyébként én az Édesanyák útján voltam.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Igen fizetős, 9000 Ft.
Még egy kérdésem lenne. Jövőhét pénteken megyek ultrahangra az SZTK-ba (akkor leszek 11hét+2napos). Ultrahang előtt vagy után kell menni a vérvételre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!