A terhesség egy fertőző bűn, aki terhes azt kövezzük meg!?
Most komolyan, ahova én járok terhesrendelésre, vérvétel stb, úgy néznek a kismamákra, mintha leprásak lennének.
Lökdösik, taszigálják őket, előre nem engednék a sorban 1 centivel se. Buszon majdnemhogy lerugdosnak, mert sok helyet foglalsz stb.
Én látom rosszul vagy tényleg velük van a baj?
Sajnálom, h ilyen tapasztalataid vannak. :(
Én is BP-n lakom, vidékről költöztem fel. Kicsit tartottam is tőle, a pestieknek rossz a híre. :D
De pozitív csalódás az egész. Második babámat várom és előre engednek, mosolyognak, átadják a helyet.
Az idősek meg hát... van aki alapból olyan amilyen. Amikor még nem voltam terhes, akkor volt olyan, h a tök üres buszra úgy tolakodott fel, h majd' fellökött, a postán próbált beállni elém a sorba. De sok a kedves, aranyos idős ember is. Embere válogatja.
ennyire szélsőséget nem tapasztaltam (Bp). néha beálltak elém a sorba, de volt olyan is, hogy át akarták adni a helyet (3 terhességem alatt kb háromszor). inkább érdeklődnek, mosolyognak.
sajnos meg kell szokni, kisgyerekkel rosszabb lesz. valamelyik nap 40 percet álltam sorba postán a dög melegbe, egyik gyerek rám kötve, másik kezemet fogva nyafogott.de ez van
Ha gyerekkel megyek se jobb (2,5 éves a kislányom). Megvárom a sorom, ez még nem baj, az se ha nem tudok leülni vele, még az se zavar, ha csúnyán néznek. De amikor beszólogatnak, akkor elgurul a gyogyó....
Legutóbbi buszos esemény: Állok az ajtónál, nyilván szeretnék leszállni, mellém áll egy nő, a nagy orrhúzgálásban rálépett a gyerekre....ekkor szóltam, hogy bocsi, de ő is itt van. (finnyásan nézett, de nem szólt). Megálló, ajtó nyílik, hölgyeményünk olyannyira sietett leszállni, hogy a 2,5 évesem hajszál híjján esett be a busz alá. Voltak vérben forgó szemek, ha tudtam volna, valószínű utána nyúlok és adok neki egy tarkóst, de nem. Próbáltam a gyereket kirángatni az ajtó és a padka közül....Még hátraszól, hogy nem-e arréb álltunk volna? (rágyújtani sietett a kedves delikvensünk) Tényleg bizti én vagyok érzékeny? :/
18 -nak üzenem,hogy tanuljon màr meg olvasni,mert nem azt irtam,hogy nem engednek elöre,hanem azt hogy beàll elèm a sorba.Amugy meg bocsi,de nem lehet egy szàguldó autós söförjèvel szemkontaktust felvenni. Velem tucatszor elöfordul,hogy a zebràn a hozzàm közelebb lèvö autôs megàll,elenged a tàvolabbi meg mègjobban ràlèp a gàzra.Ès akkor àllok èn is meg az autós is aki àt akar engedni,mert a bunkó harmadiknak olyan sietös dolga van,hogy 5màsodperc is szàmit neki.
A gyôgyszertàrba pedig pl. egy ablak volt nyitva,mögöttem àllt egy mami.Mondja:Jaj de aranyos ez a baba,biztos tütelmetlen! (Mert addogra màr nem tudtam mivel lekötni a figyelmèt ès dobàlta magàt a kocsiba) SZólt a gyógyszertàros,hogy lehet jönni a màsik ablakhoz is,a mami szô szerint úgy szaladt oda az ablakhoz,ès mikor vègzett mèg idöjàràssal kapcsolatos dolgokkal bombàzta a pènztàtost! Biztos nagyon sietös dolga volt! :)
Amugy miert is gondoljàk azt hogy egy fiatal anyuka mindig ràèr?Neki nem lehet sietös dolga???
19es voltam,ès bocsi,hogy hosszú lett.
"Sokszor fèl óràkat kell sorba àllnom a gyógyszertàrba,hiàba hisztizik,mert a mami beszèlget az eladóval...Persze azèrt vannak rendesek is."
Csak úgy üzenem, hogy szövegértelmezés neked nem ártana. Te írtad, hogy jaj sorba kell állni, pedig hisztizik a gyerek, és???
Igen,ès irtam az is,hogy nem mindenki olyan!Biztos te nagyon ügyes vagy! Gratula!
Idejàrsz kioktatni az embereket,ès levezetni a feszültsègedet?Jobb dolgod nincsen?
Remèlem nem egy vàrosba lakunk!
Úr Isten!
A hiszti más, az nyilván nem áletbevágó, nem kell miatta sietni. De az igenis zavaró amikor a gyereket is attrocitás éri....
Mondjuk szerencsére a zebrás téma nem gond, mert van lámpa, inkább kerülök is, hogy ne kelljen olyan helyen átmenni, ha egyedül vagyok, akkor nyilván átrongyolok, de gyerekkel nem olyan happy dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!