A terhesség egy fertőző bűn, aki terhes azt kövezzük meg!?
Most komolyan, ahova én járok terhesrendelésre, vérvétel stb, úgy néznek a kismamákra, mintha leprásak lennének.
Lökdösik, taszigálják őket, előre nem engednék a sorban 1 centivel se. Buszon majdnemhogy lerugdosnak, mert sok helyet foglalsz stb.
Én látom rosszul vagy tényleg velük van a baj?
Konkrét példa, hogy érthető legyen: a terhesrendelő váróján át kell menni a szemészetre és még pár vizsgálóba. Az átmenő forgalomban amikor 20 perc alatt megy el 5-6 olyan ember akiknek megjegyzései vannak, az szerintem nem hormon gond.
Valahogy zokon vettem ezt is:
"Sok hü..e terhes k..va, nem tudnak mást csak ba..ni, azért érnák rá itt ülni egész nap..."
Szerintem ez igenis bántó. Nem csak rám nézve, más terhes nőkre is.
Egyébként Heves megye....
Szerintem jol latod sajnos. En is ezt tapasztalom. Raadasul fejeket vagnak ha parom rajuk szol hogy nem adnak-e at a helyet neken. Mert maguktol nagyon nagyon kevesen figyelmesek ennyire. Siman vegignezik hogy elesek meg rosszul vagyok, vagy elforditjak a fejuket. Noverek szinten eleg taplok ugy beszelnek velem mintha a fenekukbol rantottak volna ki. Multkor a dokim haborodott fel mert a "kedves" noverek nem voltak hajlandoak levenni a cukorterhelesre a vért.
Szerintem jol latod a helyzetet kerdezo. Vagy csak mi nem vagyunk az embereknek szimpatikusak. Es ennek semmi koze a hormonokhoz.
az öregeknek nem a terhesekkel van bajuk, hanem mindenkivel
am melyik város ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!