15 hetes terhes hány kilót kell hízni?
Olyan, hogy ennyit vagy annyit kell szerintem nincs!
Én kb. 1,5 kg-ot híztam a 16. hétig. Szerintem ez még normális. De mindenkinek más a szervezete.
Én is kb annyit híztam, de akkora a hasam mint legalább egy 5 hónaposnak.
Az baj?
(2. terhesség)
Én 5-12. hétig híztam vagy 4-5 kilót, mert csak a "szemét" kaják estek jól: hamburger, pizza, stb. Előtte nagyon odafigyeltem arra hogy mit eszek, alig ettem szénhidrátot, szóval amint elkezdtem ezeket enni azonnal felugrott. 12. hét után elmúltak a rosszullétek, most vagyok a 18. héten és azóta hogy visszatértem a rendes kajálásra már fogytam 1 kilót... szóval most vagyok +3-4-nél. Hozzáteszem ikerterhes vagyok.
Ezt azért írtam mert alapból nem kellene még hízni a 15. hétre, de előfordul ilyen is, szerintem az a fontos hogy ne állandósuljon az olyan ütemű hízás mint amit pl. én produkáltam.
Szia!
Szerintem ez teljesen egyén függő. Attól is függ, hogy az elején hányós voltál-e, fogytál-e. Én nagyon rosszul voltam az elején, most kezdem el hízni +2kg-nál tartok, 28 hetesen. De ha nem voltál nagyon rosszul akkor havi fél-1 kg ilyenkor belefér...
Szerintem ez a dolog nem általánosítható, ezen ne stresszelj, ha túl sokat hízol a védőnő úgyis szólni fog.
Azt azért hozzáteszem, hogy az 1. terhességemnél 22 kg-t híztam. :)
Én nem voltam soha rosszul, viszont folyamatosan véreztem idáig, így állandó fekvésen voltam. Nagyon keveset mozgok, hogy ha lehet akkor ne induljon újabb vérzés.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!