Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhes hány kilót...

15 hetes terhes hány kilót kell hízni?

Figyelt kérdés
Ti mennyit híztatok? Hogyan kell hízni az elején, a közepén és a végén?
2014. jún. 18. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy ennyit vagy annyit kell szerintem nincs!

Én kb. 1,5 kg-ot híztam a 16. hétig. Szerintem ez még normális. De mindenkinek más a szervezete.

2014. jún. 18. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is kb annyit híztam, de akkora a hasam mint legalább egy 5 hónaposnak.

Az baj?

(2. terhesség)

2014. jún. 18. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenki más, nincs olyan hogy kell. 20 hetes vagyok, második baba és 1 kg hizasnal tartok.
2014. jún. 18. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Addig még semennyit nem kéne.
2014. jún. 18. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
18 hetesen mértek először +2kg-t, addig stagnáltam.
2014. jún. 19. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 5-12. hétig híztam vagy 4-5 kilót, mert csak a "szemét" kaják estek jól: hamburger, pizza, stb. Előtte nagyon odafigyeltem arra hogy mit eszek, alig ettem szénhidrátot, szóval amint elkezdtem ezeket enni azonnal felugrott. 12. hét után elmúltak a rosszullétek, most vagyok a 18. héten és azóta hogy visszatértem a rendes kajálásra már fogytam 1 kilót... szóval most vagyok +3-4-nél. Hozzáteszem ikerterhes vagyok.

Ezt azért írtam mert alapból nem kellene még hízni a 15. hétre, de előfordul ilyen is, szerintem az a fontos hogy ne állandósuljon az olyan ütemű hízás mint amit pl. én produkáltam.

2014. jún. 19. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez teljesen egyén függő. Attól is függ, hogy az elején hányós voltál-e, fogytál-e. Én nagyon rosszul voltam az elején, most kezdem el hízni +2kg-nál tartok, 28 hetesen. De ha nem voltál nagyon rosszul akkor havi fél-1 kg ilyenkor belefér...

Szerintem ez a dolog nem általánosítható, ezen ne stresszelj, ha túl sokat hízol a védőnő úgyis szólni fog.

Azt azért hozzáteszem, hogy az 1. terhességemnél 22 kg-t híztam. :)

2014. jún. 19. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Én nem voltam soha rosszul, viszont folyamatosan véreztem idáig, így állandó fekvésen voltam. Nagyon keveset mozgok, hogy ha lehet akkor ne induljon újabb vérzés.

Köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!