Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye csak a szemem káprázik...

Ugye csak a szemem káprázik kérlek jól nézzétek meg a képet nincs nagyon halvány második csík?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jún. 18. 09:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nekem így indult menstruáció előtt 5 nappal.:) Annyira halvány volt, hogy azt hittem beképzelem. Két nap múlva tesztelj újra. (Én nem bírtam ki, másfajta teszttel még aznap délután teszteltem és ott erősebb volt, bár még akkor is alig kivehető. :) )
2014. jún. 18. 09:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Nagyon halványan én is látom.
 3/18 A kérdező kommentje:
Ez tegnap este csináltam, de 5-6 nap múlva kellene megjönnie, fogamzásgátlót szedek.
 4/18 anonim ***** válasza:
Én is látok halvány csíkot, van egy kisfiam na nála pont ilyen volt az összes tesztem még 5 hetes terhesen is.
2014. jún. 18. 09:42
 5/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez negatív. Várj pár napot, hátha...

[link]

2014. jún. 18. 09:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor most örülünk vagy nem örülünk? Ha fogamzásgátlót szedsz hogyhogy csináltál tesztet?
2014. jún. 18. 09:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem akarja a kérdező a babát.

Utolsó, tudod hányan lettek terhesek a fogamzásgátló mellett? Egy védekezési megoldás sem 100%-os!

2014. jún. 18. 10:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kisbabát! Azért csináltam tesztet, mert 7 napja ezelőtt sötét barna folyásom lett, ami a 6. napon már véres barna folyás lett, és két napja ezelőtt mikor éppen pisiltem nagy mennyiségű élénk piros vér távozott a hüvelyemből, de utána abban a napban már egy csepp vér sem volt, a hasam nagyon görcsölt, még tegnap este is, de más barnás folyás sincs. Voltam orvosnál aki megvizsgált azt mondta gyulladásom van, de én tegnap este a biztonság kedvéért csináltam egy tesztet. Nem tudom most mi van?! Lehet, hogy terhes voltam és elvetéltem? Vagy még kicsi a terhesség és megmaradt? Cipromixet szedek.
2014. jún. 18. 10:21
 9/18 A kérdező kommentje:
Eddig semmi gondom nem volt ezzel a gyógyszerrel! Jól bevált! 3 kicsi gyermekem van, nem szeretnék már kisbabát. A legnagyobb is csak négy és fél éves.
2014. jún. 18. 10:24
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem negatív..én csak 1 csíkot látok
2014. jún. 18. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!