Én reagálom túl, vagy tényleg baj készülődik? Toxémia gyanús vagyok?
Ma voltam a dokimnál, mert már annyira vizesedem, hogy pihenéssel sem lappadok. (kb. a 20. héten kezdődött nálam a vizesedés) A múlt héten kedden voltam kötelező uh-n, akkor a méhlepény érettsége 0 volt, most meg már II. fokban érett, és a köldökzsinór keringése sem volt megfelelő, ezért NST-re is továbbküldött, de ott minden renben volt. Eléggé megijedtem, hogy egy hét alatt ennyit öregedett a méhlepényem! Holnap reggel be kell feküdnöm megfigyelésre, és kivizsgálásra. A doki csak annyit mondott, hogy jobb utánajárni...
A vérnyomásom rendben volt eddig, de most az is 140. Egyébként ha toxémiás vagyok, akkor mindig magas a vérnyomás, vagy csak időközönként?
Most vagyok a 33. hét végén, mire számolhatok?
Egy hete már jósló fájásaim is vannak, lehet hamarabb jön a baba?
Valaki volt már hasonló helyzetben?
Kétségbe estem azt hiszem!
Szia a páromnak is nagyobb volt a vérnyomása, de nekik nincs semi bajuk! A vérnyomás egyszerüen lehet a terheség miat is, szerintem meg az is felnyomhatja hogy ideges vagy a helyzet miat, gondol át!
Remélem minden rendben lesz veletek!
Sok sikert a babaváráshoz!
Szia!
Szerintem az idegesség sokat ront a helyzeten. Önmagában a magas vérnyomás vagy vizesedés nem gond, kissebb nagyobb mértékben szerintem mindenkinél előfordulhat. Nekem is gondok voltak a vérnyomásommal, de fehérjét nem találtak a vizeletemben. Mégis reggelinél mindíg azt mondták a nővérek, hogy "toxos" étrendet kapok: Toxémia, miatt sószegény étrend. Ma már úgy gondolom, hogy ha otthon pihenek, és nem idegesítem magam kihúztam volna végig, így csak a harminchatodik hétig. Azért írom, hogy csak, mert így is minden rendben volt.
Üdv : negyediket váró kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!