Hogy tetszik nektek a Kolett név?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 14:24
11/28 anonim válasza:
Nekem is a klozett ugrik be. Bocsi!
12/28 anonim válasza:
Nem tetszik. De a Polett (ami hasonló) igen.
13/28 anonim válasza:
Érdekes, nekem a klozett eszembe se jutott róla. Szép, dallamos név, Pl: Nagy Kolett lenne a miénk, ha leány lenne, de nem az:)
14/28 A kérdező kommentje:
Ács Kolett
Abszolut eszembe nem jutott a klozett es hasonlok...
legalabb nem minden 2. gyereket hivnak igy..
jobbnak tartom mint a tomegneveket..pl.Hanna es Noel...Oliver...
2014. jún. 16. 17:20
15/28 anonim válasza:
a Kolett az egy burgonyafajta :)
16/28 anonim válasza:
4. vagyok. A klozett nekem sem jutott eszembe, de nekem az ilyen nagyon átlagos nevek mellé, mint az Ács, túl erőltetett mikor ennyire különleges nevet adnak. Meg lehet találni a középutat a Hanna és a Kolett között szerintem. Persze, ha nektek ez tetszik, akkor adjátok, a ti gyereketek, ez csak rátok tartozik.
18/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nem akarlak bántani, és nem rosszindulatból mondom, de gondold át.
A vezetéknév még ront rajta, mert ha elé raksz egy T-t akkor: tacsko lett. :( és ott van az a szleng kifejezés, hogy tiszta K.O.-nak lenni, az is E/3-ban: K.O. lett.
Nem tartom jónak a neveken való szájtépést, de azért én kerülném ami ennyire adja magát. Amit az egyik válaszoló írt, hogy Polett, az nem tetszik? Arra semmilyen asszociáció nem jut eszembe és nagyon aranyos név. Egy betű eltérés és sokkal jobb! Vagy esetleg Ivett vagy Anett?
19/28 anonim válasza:
Inkább legyen Ács Nikolett :) Azt is becézhetitek Kolettnak, ha nagyon akarjátok!
20/28 anonim válasza:
Nekem étel jut róla az eszembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!