Most akkor kb hány hetes lehetek?
Figyelt kérdés
Május 15-én volt meg utoljára és kb 4 napig tartott azaz 18-ig. Most csütörtök óta már pozi a tesztem. Pénteken csináltam egy digitálisat akkor 1-2 hetet írt ki , igaz nem első pisiből volt, ma is csináltam egy digitálisan most 2-3 hetet írt rá ( dupla csomagos volt azért csináltam még ma is) . Elvileg ez a teszt mutatja a heteket is azaz az 1-2 hetes, meg 2-3 hetes.. De a doki szerint most hány hetes lennék ? És mikor lenne jó dokihoz mennem ? Előre is köszi a válaszokat2014. jún. 16. 12:34
1/8 anonim válasza:
Május 15-től az eltelt kerek hetek száma a terhességi heted száma. Mindig előző mensi első napjától számolunk. A terhességi tesztek össze-vissza írnak, az orvos a mensid alapján számol majd.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, akkor elvileg már 4 hetes lennék ?
2014. jún. 16. 12:42
3/8 anonim válasza:
Kicsit tobb,mint 4 hetes vagy.A 12. hetig az utolso menstruacio alapjan szamitjak a terhesseget,aztan utanna ha szukseges,akkor modositjak a szules datumat.
4/8 anonim válasza:
Ja, es meg egy 2-3 hetet varj,mielott orvoshoz mennel.
5/8 A kérdező kommentje:
Érdekes :) én totál abban a hitben voltam hogy még csak 2-3 hetes vagyok max
2014. jún. 16. 12:52
6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem igazán értem. Mikor a nagyobb gyerkőccel voltam terhes őt későn vettem észre mert semmi tünetem nem volt és meg volt még pár hónapig. Nem emlékeztem az utsó igazi vérzésre, viszont arra igen , hogy mikor voltunk együtt védekezés nélkül és a doki egyből ehhez adott hozzá 9 hónapot és tényleg úgy született.. most egy online kalkulátor szerint én 9 nappal túlhordtam őt.. teljesen össze vagyok zavarodva akkor .
2014. jún. 16. 12:58
7/8 anonim válasza:
Nyugi,te is és én is 4 hetesek vagyunk!
8/8 A kérdező kommentje:
Haha , na látod parázunk itt mindketten :D De majd elmondom hogy miért nem értem én ezt. Totál össze vagyok zavarodva ám.
2014. jún. 16. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!