Várja valaki idén szeptemberre a gyermekét? Hogy vagytok?
Kedves utolsó, és utolsó elötti válaszoló!
Még akár a kórházban is összefuthatunk úgy tűnik :)
Feszülni nekem is szokott főként felül, ilyen borda vonalban. Nem nagyon tudok vele mit csinálni, csak akkor enyhül ha lepihenek. Magnéziumra nem jobb.
Szeptember 6.-ra vagyok kiírva a harmadikkal. A nagyfiú 4, a kicsi lány 2 éves múlt. Ők tavasziak, úgyhogy most ez a meleg terhesen "újdonság" számomra, nekem pl a fülem dugul be állandóan a hőségben. Amúgy álomterhesség, a 23. hétig hasam sem volt, semmi tünet, tényleg problémamentes minden. Most kezd nehezebb lenni, hogy megnőtt a pocak, így sok dolog macerásabb (fejés, kaszálás, kerti munkák, vödörcipelés), de megoldom, csak éppen sokkal lassabban.
Terv szerint itthon szülök majd, aztán meglátjuk, hogy alakul, ha akármi galiba akad, akkor Zalaegerszegre megyünk. A nemét nem tudjuk, és nem is igazán lényeges, nem bánnám azt sem, ha meglepetés maradna születésig.
Szia!
Én szeptember 15.-re várom a kisfiamat, uh szerint szeptember 10.-re, 3. babám. 2 kislányom van. A nagy meleget nehezen viselem, egyébként jól vagyok. :)
Sziasztok!
Utolsó vagyok. Mi szombaton voltunk 4d-n Mohácson, nagyon nagy élmény volt. Szégyenlős a drágám fél órán keresztül nem láttuk, hogy mi van a lába között, csak utána villantotta a kukacot. A lánykáim márciusiak, úgyhogy a nagy pocak-nyár nekem is újdonság. A nagyobb lányom 8, a kisebb 6 éves. Az elejét nagyon nehezen viseltem, gyomorsavas voltam, erős hányingeres, most kezdtem hízni is eddig csak a terhesség előtti súlyom jött lassan vissza -5kg voltam az elején. Most már +2 kg-nál tartok. :) Én Baján fogok szülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!