Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet ha nem megyek...

Baj lehet ha nem megyek orvosi vizsgálatra?

Figyelt kérdés

mi történik ha 12 hetes terhességemig nem megyek(nem tudok)menni orvoshoz,persze szedem a folsavat,egészségesen tàplàlkozom,

mindent betartok,amit mamàs oldalakon tanàcsolnak.

tehàt nincs tul nagy baj 12. hétig?

nem vagyok felelötlen,szeretnék orvoshoz menni,de nem magyarorszàgon vagyok,ezért több akadàly van)

2008. júl. 31. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

az elsö vizsgálatok azért fontosak:-méhen belüli,vagy kívüli terhesség megállapítása

-a babának van e szívmüködése

Ha fizetni kell érte,szerintem akkor is mege´rné elmenni.

Vigya´zz magadra.

Egyébként van aki nem is tudja a 8-10 he´tig.

Nagyon nagy baj nem lehet.A föbb vizsgálatok csak ezután jönnek.

Gratulálok a babóhoz.

2008. júl. 31. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, egy vizeletvizsgálat és vérvétel mindenképp fontos lenne. Ha genetikai vizsgálatra lenne szükség( életkor vagy egyéb miatt) akkor mindenképp menni kell, mert pl a mintavételt minnél korábban 10-12 hét között végzik el nagy pontossággal és több hetes a várakozási idő. Én azt tudom tanácsolni, mindenképp egy vizsgálat szükséges lenne vagy legalább telefonon beszélj az orvossal.
2008. júl. 31. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne izgulj! Én csak 13 hetes korban tudtam meg, hogy terhes vagyok, mivel rendszertelen volt a havim, mivel évek óta egyéb nőgyógy panaszaim is voltak havonta jártam orvoshoz, de ennek ellenére a doki se vette észre, vagyis nem is figyelte, vagy nem látta, pedig ultrahangozott. Hm? Szóval az eredményeim ennek ellenére teljesen rendben voltak. 36 évesn szültem a ma már 4,5 hónapos első picilányom, aki teljesen egészséges és nagyon sok boldogságot kapok tőle.

Fel a fejjel! Veled sem lesz semmi gond.

Üdv.

2008. júl. 31. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem baj,a 12hetes az a fontos,egyébként nálunk nem is küldik vérvételre,vizeletre a kismamákat csak 16hetesen,
2008. júl. 31. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
En is kulfoldon elek,es itt jarok orvoshoz,mikor meg tudtam h.terhes vagyok,az elso idopontot dokihoz kb.18hetes koromban kaptam,persze en az elott voltam egy privi dokihoz,aki annyit megallapitott,h.terhes vagyok es nem mehen kivuli.35hetes kismama
2008. júl. 31. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmilyen vizsgálatom a 12. hétig. 7 hetesen hüvelyi ultrahangon megállapította a terhességet, utána 1 hónap múlva kellett mennem megint. Ezután volt csak védőnő, kiskönyv, tanácsadás, vizsgálatok és stb...
2008. júl. 31. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!