4-5 hetes terhes vagyok és az orvosom hüvelykapszulát írt fel egy előző probléma miatt, de valahogy mindig kifolyik belőlem valamennyi bent is marad? Vagy nem használ így semmit?
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 10:41
1/6 anonim válasza:
szia biztos marad bent is gyorsan szivódnak a kúpok biztos használ is de jo lenne ha bent maradna amennyinek csak lehet !Mikor használod?
2/6 A kérdező kommentje:
naponta kétszer, reggelre és estére osztottam fel
2008. júl. 31. 11:03
3/6 anonim válasza:
Szia az első vagyok.A lényeg hogy minimum 1 órát feküdj utána, ne kelj fel és akkor tuti ugy használ ahogy kell:)Én mindig alvás előtt használtam ,igy is reggel kijött valami maradék ne izgulj:) gyógyulj meg
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm ,akkor így cselekszem:-)
2008. júl. 31. 11:26
5/6 anonim válasza:
nekem is kifolyik,de én mindig este teszem fel,és reggel folyik ki ha felkellek,miért osztod el?
6/6 A kérdező kommentje:
orvosom mondta napi 2X2 kell,napközben dolgozom és ezért gondoltam reggel-este!vagy reggel ne csináljam?
2008. júl. 31. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!