Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek volt olyan, hogy azt...

Nektek volt olyan, hogy azt mondta a doki/védőnő, hogy le kellene adni egy pár kilót?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csináltátok? Mert koplalni nem szabad.

#diéta #fogyás terhesség alatt
2014. jún. 14. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Doki és védő válogatja... Nekem kikötötte, hogy max 10 kg. Teljesen normál testalkattal. Én sem ellenkeztem, de könyörgöm, ki tudja, mi lesz a végére???
2014. jún. 15. 15:27
 12/14 A kérdező kommentje:
Azért ez is szigorú, hogy kikötik, hogy +10 kg, mert pl a végén a vizesedést nem tudod szabályozni és rajtam tuti van vagy 3 kg víz. Egyébként egészséges kategóriának a 12-15 kg-t mondják. Érdekesek ezek az orvosok és védőnők, mindenhol más és más elvárások vannak. Hallottam már olyat is, hogy van ahol alig mérik a súlyod, nem is nagyon foglalkoznak vele.
2014. jún. 16. 08:13
 13/14 anonim ***** válasza:

"Igen, én is úgy vettem észre, hogy szigorúbbak, akik eleve túlsúllyal indulnak."

Szerintem azért, mert az eü-ben dolgozók tudják, hogy a kövérek nem csak esztétikailag csúnyák, hanem nagyon is beteg emberek, akik kockáztatják az életüket. És szerintem mérgesek rájuk, én ezt tapasztaltam. Mérgesek valahogy az emberi hülyeségre, ahogy ők mondták ott több nőnek, aki kövér volt.

"Csak zöldség, gyümi, sovány hús? Támpontot bezzeg nem kapott, hogy hogyan..."

A net be van azért kötve otthonra?:) Vagy van magánorvosa, aki tud neki segíteni? gondolom, mindkettőre igaz a válasz. Nyilván nem brahiból mondták neki, hogy fogyjon le, és mondjuk nem kötelező befeküdni, csak mert a nővérke azt mondja. Nem kényszeríthetik fegyverrel rá.

Szerintem ne mást hibáztasson, hanem diétázzon, követi a 180 ch-s diétát és úgy hízik? mert az viszont baj.

2014. jún. 16. 09:20
 14/14 A kérdező kommentje:

"A net be van azért kötve otthonra?"

Ne haragudj, de a net annyi baromságot tartalmaz, hogy az inkább ne legyen támpont senkinek. Engem pl kifejezetten tilt az orvosom mindenféle netes forrástól, mert szerinte inkább káros, mint hasznos és azért ebben van némi igazság. Itt sem konkrétumokat kérdeztem. Annyi érdekelt, hogy tapasztalt-e valaki hasonlót. Mert fogyásról én még nem hallottam, max diétáról, ami segít kordában tartani a cukrod és a súlyod.

És nem nincs magánorvosa, mert tudod azt nem mindenki engedheti meg magának.

Ezen felül írtam, hogy az illető nincs sok felesleg, jó a cukra és nem mondták ezidáig neki, hogy diétáznia kell, de emellett azért figyel az étkezésre és nem is hízott csak 9 kg-t ezidáig (35 hét) A fogyást más miatt kérték, mert rossz lett egy eredménye, de ezt itt nem osztanám meg.

2014. jún. 16. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!