Szép és különleges fiu neveket irnátok?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem találunk egy normálisat!
Van 2 Nimród vagy Dominik de ez utóbbi a páromnak nem tetszik az első meg nekem
Oat nem kérnénk hogy Lajos Tamás Attila Zoltán , Csaba olyan sablonneveket!!Köszönöm szépen előre is
2014. jún. 13. 22:16
14/42 anonim válasza:
Olyat kell ami passzol a vezetéknevéhet. Pl. ha a vezetékneve Kovács, akkor szerintem legyen a keresztneve is az.
15/42 anonim válasza:
Krisztofer
Az én fiamat is így hívják :)
16/42 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces itt egy két emberke haha!
Gondolom tudja kinek szántam!!
Attila ok gyönyörű név szeretem is, a párom Attila az apósom is és a kisfiunknak is második nene az!!
De köszönöm
A Martin nagyon szép
2014. jún. 13. 22:38
17/42 anonim válasza:
Adorján,Bende,Botond,Nándor,Zsombor,Vajk,Soma,Lóránt,Kálmán,Kende,Örs,Kolos,Gellért,Flórián,Ede,Ágoston, Ábel, Ármin
ezek közül én bármelyiket adnám a gyerekemnek, mondjuk nekem a Nimród is bejön, könnyebb lenne a vezetéknévvel
18/42 anonim válasza:
Zsombort akartam én is írni. Levente, Bendegúz.
20/42 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne csúfolják az óvódában. Lehetne pl LAJOS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!