Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehetséges, hogy a...

Hogyan lehetséges, hogy a baba hallja a zenét, amit én hallgatok?

Figyelt kérdés
Gondoljatok bele, eleve vízzel telt térben fekszik. (mi mit hallunk víz alatt?). Aztán az a sok réteg: a bőr, az izmok, a méhlepény, stb. Nem tudom elképzelni, hogy normál hangerővel hallgatott zenét meghalljon. Szerintem csak max. a szívverésemet, a beleim mozgását, és a hangomat hallhatja.
2008. júl. 31. 08:42
 1/3 anonim ***** válasza:
A víz nagyon jól vezeti a hangot. Egyébként szerintem sem hallhatja a normál hangerővel hallgatott zenét. Ami érdekes: az UH egy kicsit zajos nekik! Állítólag.. Egy szonográfust megkérdeztem, azt mondta, hogy hallják.
2008. júl. 31. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztos hallja a hangokat, mert ha a kislányom odateszi a fejét a pocimhoz és énekel, a baba MINDIG abba az irányba fordul.:-)
2008. júl. 31. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
szia! a múltkor láttam egy filmet erről, mikrofont vezettek a méhbe, a magzatvízbe és kiderült, hogy csak az anya hangját, nevetését hallja, illetve persze külső zajokat is, viszont csak akkor, ha bizonyos decibel fölöttiek (már nem emlékszem, de igen hangosnak kell lennie.) énekelj sokat! :)
2008. júl. 31. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!