Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9+4 hetes terhes vagyok. A...

9+4 hetes terhes vagyok. A hétfői rákszűrés óta van még mindig pecsételésem?

Figyelt kérdés

Hétfőn voltam uh, minden rendben volt. Csinált rákszűrést is a doki, még fényképet is csinált a méhszájamról, meg valami hosszú vékony dologgal is felnyúlt valameddig. Gyanítom, hogy nem csak síma rákszűrés volt, mert nem ez volt az első az életemben, és eddig ez volt a legkellemetlenebb. Mondta, hogy ne rémüljek meg, lesz egy kis pecsételés. De még ma is volt reggel, eddig minden nap barna volt, kivéve tegnap du, akkor vizes piros, este barna lett újból. Ez még mindig lehet attól????

Nagyon ideges vagyok! Ma lehet felhívom, mert kivagyok nagyon.

2008. júl. 31. 08:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Stornó a kérdés. Felhívtam az orvosomat és megnyugtatott, hogy attól van és még lesz is egy pár napig, mert van egy pici méhszájsebem.Megnyugodtam.
2008. júl. 31. 08:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Akkor jó,de azért közölhette volna a doki akkor is amikor ott voltatok és ezt látta,lehet akkor meg azért ilyedtél volna meg de legalább megnyugtatott volna így meg idegeskedtél,hogy jaj csak elne mennyen a baby.Én most vagyok így egy pár napja,hogy pecsételgetek de csak olyab halvány barnásat és álandó gyomor görcsbe vagyok,hogy jaj csak nelegyen semmi baj!Sok sikert és boldog baba várást!
2008. júl. 31. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!