Van itt valaki, akinél már a legelső uh-n a 6. héten volt szívhang?
Figyelt kérdés
Magándokihoz járok, azt mondta, hogy már elképzelhető, hogy lesz a 6. héten, de gondolom úgyis visszarendel 1-2 héttel később, ha még most nem talál szívhangot.
Kérdésem, ha visszarendel, akkor az megint újabb 7000 ft? :D
Gondolom igen...
2014. jún. 12. 12:13
11/14 anonim válasza:
Nekem is volt vagy is a picinek. 32hkm
12/14 anonim válasza:
Még jól is jársz a dokiddal, hogy csak 7 ezer a terhesgondozás. Én 12 ezret fizetek alkalmanként. Lehet, hogy vidéken laksz? Ez lehet a különbség a főváros és a vidék között? Na, mindegy! Nem adnám a dokimat semmi pénzért!:-)
13/14 anonim válasza:
Nekem a dokim 13ezret kér. Szerencsémre nem piszkál feleslegesen. az elején 6 hetente kellett mennem (6-12-20-25-28-34 így voltak a hetek) a végefelé már többször kell menni. Szerintem ha szólsz a dokinak higy +uht szeretnél nem fog nemet mondani.32hkm
14/14 A kérdező kommentje:
Vidéki városban lakom, valóban. :)
Köszönöm a válaszokat!
2014. jún. 12. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!