6 hét 1 nap még nincs szívhang?
Ma voltam uhn.
utolsó menses: 04.18
vérzéskimaradás: 7hét 4 nap
Terminus 2015.01.23
GS: 18 mm 6W 1 D
Magyarul 6 hetes 1 napos a terhesség,ezt a doki is mondta, de szívhang még nincs,1 hét mulva kell visszamennem uhra. Segítsetek,vagy mondjatok valami biztatót,mert tartom magam,de ordítani tudnék a csalódottságtól és iszonyatosan félek!!! Decemberben is voltam kismama,de nem volt a babónak szívhangja,mondjuk ott derékfájással és barnázással kerültem kórházba.
Most semmi bajom nincs a hányáson és hányingeren kívül.se görcs semmi. Na jó a cicim 2 napja majd ki durran :)
Lehet még szívhang? Ugye igen??? A 18 mmes GS az jó ilyenkor?
Szia!
Tudom min mész keresztül...
Nekem tavaly nyáron volt missed ab, mert nem volt szív hang.
Fél év szünet után ujra próbálkoztunk és sikerült :-))
A pozitív teszttel rohantam az orvoshoz -persze korán volt-
de onnantól kezdve hetente mentem mindaddig,amíg azt a csodás szív hangot meg nem hallottam :-))
Nekem nem közép időben volt fogantatás,hanem egy héttel később, így egy hetet csúszott a szív hang is.
Úgyhogy csak biztatni tudlak!!! Türelem!!! Tudom milyen nehéz, csiga lassan telnek a napok ilyenkor!! Próbáld lekötni magad!
Minden jót kívánok!!! :-))
Üdv. 22+4hkm
Méret alapjàn mondta a doki a 6+1 hetes terhességet?
Menstruàcio szerint màr kellene szívhangnak lennie. Hàny naposak a ciklusaid?? Esetleg ha nem középidőben fogant akkor lehet h csak később lesz szívhang is.
A baba mérete mekkora??
Drukkolok
Nincsen semmi baj nyugodj meg!
A szàmítàsok nem pontosak, tudom. Ràadàsul sajàt tapasztalat! Èn 2- szer is ùgy estem teherbe màr hogy nem közèpidöben volt peteèrèsem.3.- ra az orvos is vègigkövette a tüszörepedèst folyamatos uh-os megfigyelèssel.
Hiàba tudtam ès mondtam is a kórhàzban az uh-osnak ö csak akkor is azt vette figyelembe ami a sèma.
Kèsöbb hol jóval nagyobbnak mèrtèk a korànàl
sokkal kisebbnek... Egyik uh-on x hetesnek feleltem meg màsikon 1 hèttel fiatalabbra vettek...
Böven lehet mèg szívhangotok! Ès lesz is!!!!
Hasi uh volt?!
Érdekes... Erre az a szokás,hogy 12. Hétig hüvelyi hiszen azzal sokkal jobban lehet látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!