Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 1 nap még nincs szívhang?

6 hét 1 nap még nincs szívhang?

Figyelt kérdés

Ma voltam uhn.

utolsó menses: 04.18

vérzéskimaradás: 7hét 4 nap

Terminus 2015.01.23

GS: 18 mm 6W 1 D

Magyarul 6 hetes 1 napos a terhesség,ezt a doki is mondta, de szívhang még nincs,1 hét mulva kell visszamennem uhra. Segítsetek,vagy mondjatok valami biztatót,mert tartom magam,de ordítani tudnék a csalódottságtól és iszonyatosan félek!!! Decemberben is voltam kismama,de nem volt a babónak szívhangja,mondjuk ott derékfájással és barnázással kerültem kórházba.

Most semmi bajom nincs a hányáson és hányingeren kívül.se görcs semmi. Na jó a cicim 2 napja majd ki durran :)

Lehet még szívhang? Ugye igen??? A 18 mmes GS az jó ilyenkor?

2014. jún. 10. 13:58
1 2
 1/15 Roberta77 ***** válasza:

Szia!

Tudom min mész keresztül...

Nekem tavaly nyáron volt missed ab, mert nem volt szív hang.

Fél év szünet után ujra próbálkoztunk és sikerült :-))

A pozitív teszttel rohantam az orvoshoz -persze korán volt-

de onnantól kezdve hetente mentem mindaddig,amíg azt a csodás szív hangot meg nem hallottam :-))

Nekem nem közép időben volt fogantatás,hanem egy héttel később, így egy hetet csúszott a szív hang is.

Úgyhogy csak biztatni tudlak!!! Türelem!!! Tudom milyen nehéz, csiga lassan telnek a napok ilyenkor!! Próbáld lekötni magad!

Minden jót kívánok!!! :-))

Üdv. 22+4hkm

2014. jún. 10. 14:13
 2/15 anonim ***** válasza:

Méret alapjàn mondta a doki a 6+1 hetes terhességet?

Menstruàcio szerint màr kellene szívhangnak lennie. Hàny naposak a ciklusaid?? Esetleg ha nem középidőben fogant akkor lehet h csak később lesz szívhang is.

A baba mérete mekkora??

Drukkolok

2014. jún. 10. 14:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Nincsen semmi baj nyugodj meg!

A szàmítàsok nem pontosak, tudom. Ràadàsul sajàt tapasztalat! Èn 2- szer is ùgy estem teherbe màr hogy nem közèpidöben volt peteèrèsem.3.- ra az orvos is vègigkövette a tüszörepedèst folyamatos uh-os megfigyelèssel.

Hiàba tudtam ès mondtam is a kórhàzban az uh-osnak ö csak akkor is azt vette figyelembe ami a sèma.

Kèsöbb hol jóval nagyobbnak mèrtèk a korànàl

sokkal kisebbnek... Egyik uh-on x hetesnek feleltem meg màsikon 1 hèttel fiatalabbra vettek...

Böven lehet mèg szívhangotok! Ès lesz is!!!!

2014. jún. 10. 14:15
 4/15 A kérdező kommentje:
igen méret alapján mondta a korát.semmi más nincs az uh papírra írva csak ennyi amit leírtam. De igaza lehet a dokinak,mert én is kb 6 hetesre számoltam magam,mert logikusan gondolkozva,04.18 volt az utolsó menses,innen már elkezdik a számolást.viszont 5-6 napig véreztem,akkor no sex. uh alapból egy hét tuti kiesik. És mivel váltott muszakban melozunk hétköznao csak azt látjuk h alszik a másik,uh akkor is no sex. ugyhogy kb jó a 6 hét.
2014. jún. 10. 14:41
 5/15 anonim ***** válasza:
nekem sem volt csak a 8. héttől szívhang
2014. jún. 10. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Pont egy hete volt missed abortuszom,mert ápr.8.-án volt utoljára meg a mensim,és múlt héten még nem volt szívhangja a babának.nekem is mindig egy héttel kissebbnek vették,azt mondták biztos később fogant,de én sejtettem,h.nem,mert már a kimaradt napján (28.nap)pozitív lett a tesztem.de a petezsák nőtt,lett is benne egy 4mm-es baba,csak szívhang nem. :( nagyon szorítok neked,tudom min mész keresztül.neked hányadik napon lett pozitív a teszted?hány naposak a ciklusaid?abból azért lehet következtetni.
2014. jún. 10. 19:03
 7/15 anonim ***** válasza:
A 18mm-es az a petezsák.abban már egy szikhólyagnak kellett volna lenni.nem láttál a petezsákban még egy kisebb kis hólyagszerű kört?
2014. jún. 10. 19:06
 8/15 A kérdező kommentje:
Olyan halványan láttam a petezsákot is,a vizsgálat fél perc alatt le lett zavarva. szerintem hüvelyi uh kellett volna csinálni nem???
2014. jún. 11. 07:38
 9/15 A kérdező kommentje:
A ciklusaim változóak. De legutóbb 29 napra jött meg. Ha valaki lenne olyan kedves és szánna rám időt kukucskáljon már meg egy naptárt. Ahogy megjött a mensim 18án onnan nem voltunk együtt csak május 3-4. a munkánk miatt csat hétvégén tudunk úgy együtt lenni. ugyhogy tuti hogy nem vagyok még 6 hetes.
2014. jún. 11. 07:43
 10/15 Roberta77 ***** válasza:

Hasi uh volt?!

Érdekes... Erre az a szokás,hogy 12. Hétig hüvelyi hiszen azzal sokkal jobban lehet látni...

2014. jún. 11. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!