Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hét 1 nap még nincs szívhang?

6 hét 1 nap még nincs szívhang?

Figyelt kérdés

Ma voltam uhn.

utolsó menses: 04.18

vérzéskimaradás: 7hét 4 nap

Terminus 2015.01.23

GS: 18 mm 6W 1 D

Magyarul 6 hetes 1 napos a terhesség,ezt a doki is mondta, de szívhang még nincs,1 hét mulva kell visszamennem uhra. Segítsetek,vagy mondjatok valami biztatót,mert tartom magam,de ordítani tudnék a csalódottságtól és iszonyatosan félek!!! Decemberben is voltam kismama,de nem volt a babónak szívhangja,mondjuk ott derékfájással és barnázással kerültem kórházba.

Most semmi bajom nincs a hányáson és hányingeren kívül.se görcs semmi. Na jó a cicim 2 napja majd ki durran :)

Lehet még szívhang? Ugye igen??? A 18 mmes GS az jó ilyenkor?

2014. jún. 10. 13:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Május 3-4 körül volt a peteérésed,de a terhességet nem onnan számolják,hanem az utolsó mensi első napjától,így ma vagy pont 7hetes 5napos.6hetes akkor lennél,ha április 25.-én kezdődött volna az utolsó mensid.hányadik napon lett pozitív a teszted?
2014. jún. 11. 09:12
 12/15 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ez volt az én kérdésem akkor,mikor mensi szerint 7,ultrahang szerint pedig csak 6hetes voltam.egy hetére rá missed lett.kívánom,hogy neked minden jól alakuljon!

2014. jún. 11. 09:20
 13/15 A kérdező kommentje:

Igen,hasi uh volt,nem is értem miért...

Nem a terhesség 7 hét 5 nap,hanem a vérzéskimaradás. A menses első napjától számolják,és nem véletlenül szoktak rászámolni + - 2 hetet,mert (ez az én véleményem) ha vérzek akkor no szex. a kisfiam 2 héttel volt kisebb a vérzéskimaradáshoz képest,és 42.hétre született,ugyhogy a becsült méret volt jó,nem a vérzéskimaradástól számolt hetek. Jól megbonyolították nekünk egyébként.

Hát mindenesetre várok és reménykedek.

2014. jún. 11. 11:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Ja! 10 nap késés után teszteltem pozitívat.
2014. jún. 11. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Na mikor mész orvoshoz?minden rendben van?
2014. jún. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!