Hogy néz ki, ha valaki vizesedik?
Ha dagadsz, az nagyon valószínű, h. a víztől van! Nem hiszem, h. a lábfejedre kezdenél el hízni! :-)
Max még nem olyan nagyon vagy vizes, h. úgy látszódjon, ahogy a védőnőd mondta.
Hány hetes vagy?
Üdv 23. hetes pocis
Nekem sem annyira maradt ott az ujjam nyoma, mint ahogy egy-két vizesebb kismama korábban mutatta nekem, de ennek ellenére vizesedtem a múlt héten és észrevehető volt.
Nagyon meleg volt, szenvedtem, a bokacsontom félig eltűnt, a gyűrűmet nem tudtam megmozdítani, pedig korábban még nagy is volt picit és egyik napról a másikra három kilóval nőtt a súlyom. És az arcom is megdagadt, ahogyan előttem is említették a tüneteknél.
Ennek ellenére nem volt fehér folt, ha megnyomtam a bőrömet. Egyébként azóta hűvösebb lett, a nyűgösségem is elmúlt és ismét a régi vagyok, tehát lement a víz.
szia!
amíg nincs a vizeletedben fehérje, és a vérnyomásod rendben van, addig nem kell félned a vizesedéstől. Ennyi idős terhesen már azért van egy minimális foku vizesedés.
Az első babámnál sajnos olyan védőnő volt, aki nem nagyon adott tanácsokat, hogy mit hogyan kellene csinálni. Akkor már kb. a 20. héten elkezdtem vizesedni. 30 hetes koromtól pedig annyira vizes voltam már, hogy az ujjaimat nem éreztem, egyfolytában zsibbadtak, és sajnos éjjel sem ment le rólam.
Most már valamivel okosabb vagyok, a második babámat várom, a 36. hetemnél tartok, most is vizesedek, de megiszok naponta 2-2,5 l folyadékot és főzéshez kevés sót használok (abból is tengeri sót), és így azért jobb. És reggelre lemegy a víz. SAjnos az első babánál ezért előjött a toxémia (amint már írtam, magas vérnyomással járt és fehérjével a vizeletben), és ezért császárral született meg a kisfiam.
Remélem, hogy tudtam valamennyire hasznos tanácsot adni!:)
Vigyázz magatokra:)
boldog babavárást!
Szia!Nekem januárban született meg a kisfaim és az utolsó idökben nagyon vizesedtem,annyira hogy a 16kg plusszt sikerült felszednem!:-(aminek fele víz volt!Ezt onnan tudom hogy a böröm erösen megnyúlt és 9kg-t fogytam hirtelen!Annyit tanácsolhatok figyelj oda a folyadék fogyasztásra és a só beviteledre!
Szép szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!