Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elégedetlen lesz a doki a...

Elégedetlen lesz a doki a szülésre szánt pénzzel? 100e helyett "csak" 40e?

Figyelt kérdés

18. hetes kismama vagyok. Magánorvoshoz járunk, akit bár nagyon kedvelünk, 10e Ft 1 alkalom. A szülés elvileg 100e Ft lenne,de az aszisztense azt mondta, 60e is elég lesz neki. Mi viszont csak 40-et gondoltunk. Már eddig is ott hagytunk vagy 50ezret, és még félidős sem vagyok.

A szülésznőnek is szánok valamennyit, bár nem lesz fogadva.

Van itt olyan kismama aki kevesebbet adott a dokinak mint amennyit kért? Egyáltalán miért kérnek külön pénzt???...nem ezért kapják a kórházi fizetésüket,ami amúgy sem kevés?...és mire eljutok a szülésig amúgy is megkopaszt vagy 100-120e-rel?...a kórházban meg amúgy is ott van...

Magándokihoz járunk, mert itt vidéken a kórházban le sem sz@rják az embert, mindenkit futószalagon vizsgálnak meg 2 perc alatt, itt meg nagyon figyelmes a doki,meg rendesen elvégez minden vizsgálatot, UH-ról képeket ad meg minden... de 100e egy szülésért?....de ha csak 40-et adunk mi lesz? Nem fog tovább foglalkozni velünk vagy mi lesz?

2010. jan. 2. 15:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A szülésért viszont már sokallom a 100e-t!!! Így eldöntöttem, 40e-t adunk, bármi is lesz utánna!
2010. jan. 3. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Én előre megkérdeztem, hogy mennyiért vállalja a szülést. Ő megmondta, hogy 80e-ért. Nálunk is lenne jobb helye a pénznek, és mondhattam volna, hogy akkor annyiért inkább ne jöjjön be, de én ragaszkodom ehhez az orvoshoz, és úgy tisztességes, ha annyit adok, amennyit kér. Szerintem nem gáz rákérdezni, hogy mennyiért vállal, és akkor még el tudod dönteni, hogy mi legyen. Egyébként nem feltétlenül ezért kapja a kórházi fizetést. Ha például végig csinál egy ,műszakot, és neked éppen akkor indul be a szülésed, akkor ha fáradt, ha nem le fogja vezetni a szülésedet, és nem megy haza. Illetve bármikor bemegy, akár az éjszaka közepén is, csak miattad.
2010. jan. 3. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!