Elégedetlen lesz a doki a szülésre szánt pénzzel? 100e helyett "csak" 40e?
18. hetes kismama vagyok. Magánorvoshoz járunk, akit bár nagyon kedvelünk, 10e Ft 1 alkalom. A szülés elvileg 100e Ft lenne,de az aszisztense azt mondta, 60e is elég lesz neki. Mi viszont csak 40-et gondoltunk. Már eddig is ott hagytunk vagy 50ezret, és még félidős sem vagyok.
A szülésznőnek is szánok valamennyit, bár nem lesz fogadva.
Van itt olyan kismama aki kevesebbet adott a dokinak mint amennyit kért? Egyáltalán miért kérnek külön pénzt???...nem ezért kapják a kórházi fizetésüket,ami amúgy sem kevés?...és mire eljutok a szülésig amúgy is megkopaszt vagy 100-120e-rel?...a kórházban meg amúgy is ott van...
Magándokihoz járunk, mert itt vidéken a kórházban le sem sz@rják az embert, mindenkit futószalagon vizsgálnak meg 2 perc alatt, itt meg nagyon figyelmes a doki,meg rendesen elvégez minden vizsgálatot, UH-ról képeket ad meg minden... de 100e egy szülésért?....de ha csak 40-et adunk mi lesz? Nem fog tovább foglalkozni velünk vagy mi lesz?
Mi rákérdeztünk a dokiál, hogy mennyit kér a szülésért, mire ő azt mondta, hogy nem fog árat mondani, mert nem akar a pénztárcánkban turkálni, adjunk amennyit akarunk. így mi 30 ezret adtunk neki, a szülésznőnek meg 10 ezret, nem volt fogadott szülésznőnk. Szerintem kérdezzetek rá ti is. Hogy miért kérnek pénzt? ezt nem tudom, viszont ne gonold, hogy olyan nagyon sok a fizetésük. Közalkalmazottak és diplomás minimálbért és max ügyeleti pótlékot kapnak, ezért ha 120 ezret kapnak egy hónapban, akkor már jól kerestek. De azért nem kell sajnálni őket...
A 100 ezret én is sokallom, ha annyit kér, akkor keressetek másik dokit. Remélem van rá lehetőség! Azért ezeket a kérdéseket feltenném a helyedben a fogadott orvosodnak is!
Nekem egy vizsgálat 8000Ft-ba kerül,én is max.40ezret fogok adni!
22h terhes
A 100 ezret, én egy bp-i sztár nőgyógyásznál tudom elképzelni, hogy ennyi lenne a tarifája.
Én Szegeden a rendelésen "csak" 5 ezret fizetek, itt a városban a menő dokik kérnek a rendelésükön 10 ezret. A szülést náluk nem tudom.
Kedves utolsó!
Senki nem mondta, hogy nincs rá pénzünk. Azt mondtam, hogy van jobb helye is annak a pénznek mint a dokim zsebe. És azt is leírtam, hogy azért nem járunk a kórházi rendelésre, mert le sem tojják az embert, ha nincs magánorvosod, elmehetsz a ....
Lehet, hogy ez másoknak elég, de én tudni akarom, hogy a babával minden rendben, és nyugodt akarok lenni a terhesség alatt,ennek pedig ára van.Van beteg ember a családban, így biztosra akarunk menni...ENNYI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!