Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most rosszat jelent?

Ez most rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Utoljára április 17.-én volt meg,2 héttel ezelőtt pedig erős pozitívat teszteltem.ma végre eljutottam orvoshoz,de nem nyugtatott meg amit mondott,illetve inkább amit a papíromra írt.Hasi UH-t csinált,azt mondta hátrahajló a méhem(ezt eddig sosem mondták nekem),majd hozzátette,hogy még nincs szívhang,de ez a hátrahajló méhem miatt lehet,nehezebb érzékelni.

CRL: 3 mm,én ezt nagyon keveslem...

Annyit mondottmég,hogy szedjek vitaminokat,és 2 hét múlva teli hólyaggal kontroll.van még remény szerintetek?

2014. jún. 11. 09:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod?

Mert lehet, hogy picit később fogant és azért nem volt még szívhang...

Nekem normál hasi ultrahanggal a 6. héten már volt szívhang, de ez változó. Szerintem nálad is lesz hamarosan, ne izgulj!

2014. jún. 11. 16:15
 12/16 A kérdező kommentje:
Az itteni nővédelmiben voltam,elég gyorsan dobálták az embereket,szerintem én sem voltam 2 percnél többet bent.Lehet l kellene mennem magánban.
2014. jún. 11. 16:17
 13/16 A kérdező kommentje:
Átlagban 33-35 naposak,de volt már 40 is.
2014. jún. 11. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Simán lehet, hogy a hosszú ciklus miatt fiatalabb terhes vagy...

Majd írd meg a fejleményeket!

11-es voltam

2014. jún. 12. 21:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma voltam kontrollon.Minden a legnagyobb rendben,fiatalabb a terhesség mint gondoltam,de minden érték annak megfelelő.Nőtt másfél centit az elmúlt 14 napban a babám. :)
2014. jún. 25. 11:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Na látod, ez jó hír:)

Boldog babavárást!

11-es voltam megint

2014. jún. 25. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!