Ez most rosszat jelent?
Utoljára április 17.-én volt meg,2 héttel ezelőtt pedig erős pozitívat teszteltem.ma végre eljutottam orvoshoz,de nem nyugtatott meg amit mondott,illetve inkább amit a papíromra írt.Hasi UH-t csinált,azt mondta hátrahajló a méhem(ezt eddig sosem mondták nekem),majd hozzátette,hogy még nincs szívhang,de ez a hátrahajló méhem miatt lehet,nehezebb érzékelni.
CRL: 3 mm,én ezt nagyon keveslem...
Annyit mondottmég,hogy szedjek vitaminokat,és 2 hét múlva teli hólyaggal kontroll.van még remény szerintetek?
Nekem is nagyon hátrahajló méhem van, és semmi gond sincs.
Ha jól számolom 5 hetesen voltál kb uh-n. Akkor még kicsi az esély a szívhangra. A következőn tuti lesz már! :)
A méret amit írtál szintén jó, ha 5 hetesen voltál. Nézd csak:
:)
Jajj! Bakker, nagyon félreolvastam, bocsánat!
Lehet, hogy később fogant a baba. Legalábbis akkor az uh leleted erre utal. Szerintem ne aggódj. Főleg ha már ülőmagasságot írt a papírodra. Én személy szerint nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen.
Igen! Ülőmagasságot csak a magzaton tudnak mérni. Ez jó jel! :) Ne idegeskedj rajta sokat. Pihenj amennyit csak tudsz. És ha a doki azt mondta, hogy a hátrahajló méhed miatt nem volt szívhang, akkor biztos így van. De lehet, hogy a baba nem úgy feküdt. Még pici, ilyenkor nehéz megtalálni a szívhangot!
Tedd amit mondott, szedj vitamint. Két hét múlva meg irány az uh! Nagyon szorítok Neked! És kérlek írd meg majd, hogy mi volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!