Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez most rosszat jelent?

Ez most rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Utoljára április 17.-én volt meg,2 héttel ezelőtt pedig erős pozitívat teszteltem.ma végre eljutottam orvoshoz,de nem nyugtatott meg amit mondott,illetve inkább amit a papíromra írt.Hasi UH-t csinált,azt mondta hátrahajló a méhem(ezt eddig sosem mondták nekem),majd hozzátette,hogy még nincs szívhang,de ez a hátrahajló méhem miatt lehet,nehezebb érzékelni.

CRL: 3 mm,én ezt nagyon keveslem...

Annyit mondottmég,hogy szedjek vitaminokat,és 2 hét múlva teli hólyaggal kontroll.van még remény szerintetek?

2014. jún. 11. 09:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon hátrahajló méhem van, és semmi gond sincs.

Ha jól számolom 5 hetesen voltál kb uh-n. Akkor még kicsi az esély a szívhangra. A következőn tuti lesz már! :)

A méret amit írtál szintén jó, ha 5 hetesen voltál. Nézd csak:

[link]

:)

2014. jún. 11. 09:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Elvileg,holnap töltöm a 8. hetet az utolsó menszesztől számolva.Itt akkor most ki kell vonnom azt a 2 hetet?
2014. jún. 11. 10:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Azt az időpontot vedd figyelembe amikor uh-n voltál. Én az utolsó menstruációd alapján számoltam ki neten, hogy az uh időpontjában kb 5 hetes voltál. :) Pontosan mikor voltál uh-n? Hányadikán?
2014. jún. 11. 10:04
 4/16 A kérdező kommentje:
Ma voltam.
2014. jún. 11. 10:15
 5/16 anonim ***** válasza:

Jajj! Bakker, nagyon félreolvastam, bocsánat!

Lehet, hogy később fogant a baba. Legalábbis akkor az uh leleted erre utal. Szerintem ne aggódj. Főleg ha már ülőmagasságot írt a papírodra. Én személy szerint nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen.

2014. jún. 11. 10:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Kérdeztem tőle,hogy esetleg későn fogant e,mikor mondta,hogy még nincs szívhang.Azt mondta nem,a hátrahajló méhem az oka.Ez az első terhesseégem,és most eléggé belekeveredtem az információkba.Ülőmagasságot csak akkor lehet ráírni,ha már látszik a magzat is?És nem csak petezsák meg szikhólyag van?
2014. jún. 11. 10:22
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen! Ülőmagasságot csak a magzaton tudnak mérni. Ez jó jel! :) Ne idegeskedj rajta sokat. Pihenj amennyit csak tudsz. És ha a doki azt mondta, hogy a hátrahajló méhed miatt nem volt szívhang, akkor biztos így van. De lehet, hogy a baba nem úgy feküdt. Még pici, ilyenkor nehéz megtalálni a szívhangot!

Tedd amit mondott, szedj vitamint. Két hét múlva meg irány az uh! Nagyon szorítok Neked! És kérlek írd meg majd, hogy mi volt! :)

2014. jún. 11. 11:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Attól hogy hátrahajló a méhed semmi köze a szívhanghoz. Nekem is hátrahajló, nekem a 7. héten volt szívhang, crl 6,5 mm volt, előtte 2 hete csak 3 mm-es petezsák. Ha van crl, hamarosan szívhang is lesz, lehet már holnap :)
2014. jún. 11. 11:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszokat.Most már bizakodva várom az UH-t.Természetesen megírom,mi volt.
2014. jún. 11. 11:35
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van, mint a nők 40%-nak és ennek semmi köze ahhoz, hogy van-e szívhang vagy nincsen. Mivel ilyenkor gyorsan ki kell alakulnia mar a szívnek, hiszen embriót latott a doki, ne vár 2 hetet! Csak idegeskedsz! Én következő hét elején visszamennék hozzá vagy keresnék masik orvost. Az is gáz, hogy hasi uh-t csinált! A hüvelyi ezerszer pontosabb ilyenkor még.
2014. jún. 11. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!