Van olyan aki mostanában nem várja a mensit? Mikorra?
Figyelt kérdés
Mikor tesztelsz ?2014. jún. 9. 21:50
1/4 Pöttömöcske válasza:
Szia! Én holnap leszek a ciklus felénél... és próbálkozunk már tegnap este óta :) Így én 25-ére nem várom legkésőbb 26-ra! Első baba lenne, ha összejönne... már várom nagyon! Nálad mi a helyzet?
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem van 2 kisfiam , volt 2 vetélés , május 21.én volt meg 27.e óta próbálkozunk hétfőre nem várom ;)
2014. jún. 11. 11:42
3/4 Pöttömöcske válasza:
Nálunk nem egyszerű, mert pcos-em van, IR (bár éppen határ felett csak) és pajzsmirigy autoimmun betegségem is van... most úgy néz ki, hogy a gyógyszereknek köszönhetően jó minden hormon szintem, csak túlsúlyos is vagyok. A nem várt előtt még 23-án lesz egy citológiám is, mert van egy strummám. Remélem addigra már ott se lesz, ha igen, akkor meg remélem csak jóindulatú. Az orvosok szerint jót tenne egy terhesség és mi is nagyon szeretnénk! Nemsokára jön a házassági évfordulónk, jó lenne, ha már pocaklakóval ünnepelnénk. :) Megy a drukk Neked ezerrel! :)
4/4 Pöttömöcske válasza:
Szia! Mi a helyzet, van már valami (meg) érzés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!