Van olyan koztetek akinek a terhesseg alatt nott a melle es utana az alakjat visszanyerte de maradt a nagyob mell?
En vekony testalkatu vagyok, az elso babamat varva 25 kg-ot hiztam, a mellem formas 75B-rol 85D-re nott. Hatalmasnak tunt rajtam. A tejem nem indult be, szules utan rohantak le rolam a kilok, mire a fiam negy honapos lett 27-tel voltam kevesebb, mint amikor szulni mentem. A mellem mar szules utan ket honappal a regi meretu volt, aminek meg orultem is volna, mert a vekonysagom miatt hozzam a 75B illett, viszont elveszitette a formaja, a rugalmassagat, egyszoval ronda. Inkabb ne nott volna...
Most varom a masodik babamat, a 33. hetben vagyok, nem hiztam sokat (9 kg), a mellem is csak duzzadt, de a merete a regi.
Utolso valaszolo: ne foglalkozz vele, lehet, hogy a tobbi valasz is le van valaki altal pontozva, csak meg nem ertekeltek elegen azokat ahhoz, hogy kikeruljon a szazalek. Amugy meg tok mindegy, hogy mit irsz, ha epp nem szimpatikus valakinek, akkor lepontoznak.
A tegnapi 13:10-es valaszolo vagyok es sokszor elofordult mar, hogy lepontoztak, amikor azt irtam, hogy az elso babammal sokat hiztam, de hamar visszanyertem az alakomat, meg akkor is gyakran lepontoznak, ha azt irom, hogy most meg mindig csinosnak erzem magam es nem szeretnek annyit hizni, mint akkor. Szoval tenyleg nem kell ezzel foglalkozni, mert ugy sem lehet mindenkinek minden tetszo. Gondolom, ha azt irnam, hogy sokat hiztam es rajtam is maradt, akkor is lenne valaki, aki "leertekel". :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!