Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Cukorbetegnek cukorterhelés?

Cukorbetegnek cukorterhelés?

Figyelt kérdés
Van közöttetek olyan, aki már a terhessége előtt I-es vagy II-es típusú diabéteszes volt, szeretném tudni csináltak e neki a terhesség 24-28 hete között 75 gramm cukros oldattal terhelést, vagy csak reggelizőst?

2014. jún. 8. 12:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem akarta kiadni, én mondtam hogy kérik, nézett is nagyot, most már nem tudok mit csinálni, tanultam az esetből...
2014. jún. 8. 19:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb, ha a továbbiakban az orvosra hallgatsz nem a védőnőre. Van amelyik tényleg túlbuzgó és tájékozatlan.

Én a helyedben nem mennék el már semmilyen terhelésre, pláne hogy sok helyen csak a glükózos van kizárólag, te cukros vagy és kész-sajnos-, tudod hogyan kell táplálkoznod, hogy ne legyen bajotok.

2014. jún. 8. 19:52
 13/17 A kérdező kommentje:
Ahová mennék ott csak reggelizős van, már felderítettem a terepet
2014. jún. 8. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Értem én, ha téged megnyugtat, menj el, de nincs értelme. DE milyen eredményt vársz? Mert ez is csak azt fogja kimutatni hogy magas a cukrod...
2014. jún. 8. 20:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Mert az a hülye védőnő képes beírni a magas eredményt, és még befektet vagy a jó ég tudja mit csinálna...
2014. jún. 8. 20:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Na hát ő nem tud befektetni, csak az orvos. Az meg nem hülye. Ne félj ennyire a védőnőtől. Miért nem mondod le?
2014. jún. 8. 21:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Védőnő nem tud befektetni, ahhoz orvosi javaslat kell. Bár a dokidat sem értem, hogy miért adta ki a beutalót a terhelésre. Ha én orvos lennék biztos nem hallgatnék egy védőnőre. Mondom ezt úgy, hogy nagyon szeretem a védőnőmet, és abszolút meg vagyok elégedve vele, mindig jó tanácsokat adott. De nem ok nélkül tanulnak az orvosok többet.
2014. jún. 8. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!