Szerintetek a magne B6 az segít azon, hogy egy kicsit puhább legyen a pocim? Mert most egy kicsit kemény, és szúr az egész pocim! 33 hkm
Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 09:19
1/4 anonim válasza:
Igen de ne magneb6ot mert abban alig van magnezium:-P Beres magneziumban sokkal tobb van pl.
2/4 A kérdező kommentje:
bocsi elfelejtettem oda írni,hogy a béres fajtára gondolok!az van nekem!
Kedves válaszoló!szerinted a szúrás a pocimban meg a puffadás az lehet,hogy a cseresznyétől van?
2014. jún. 8. 09:26
3/4 anonim válasza:
Magnesii citrici a legjobb. Kórházakban is azt adják a kismamáknak. Én is azt szedtem végig és nagyon jó volt!
4/4 anonim válasza:
A cseresznyétől simán puffadhatsz,én is napok óta ezzel küzdök.Sajna a cseresznye előbb lecsúszik,minthogy jól megrágnàm és nekem speciel alapból is érzékenyek a beleim.Pedig alig eszek belőle....21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!