Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 16 magnézuimot szedtem be...

Kb 16 magnézuimot szedtem be ma nagyon rosszul voltam lehet tőle bajom vagy a babaának többet nem csinálok ilyet?! 30 hetes vagyok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 7. 21:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

igen van, aki 4x2-t szed. de te ennek a dupláját vetted be..

hívd fel az ügyeletet.

2014. jún. 7. 21:59
 12/23 anonim ***** válasza:
Igen, van, aki 4x2-t szed, de az meg mindig napi 8, te meg a duplajat szedted be. Mire varsz meg??
2014. jún. 7. 21:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz,max hányni fogsz,meg megy a hasad,de azért figyelj oda az adagolásra legközelebb.
2014. jún. 7. 22:03
 14/23 A kérdező kommentje:
Felhivtam a dokim és azt mondta h semmi bajom nem lehet ettől de ne szedjek be mindennap enyit szájon át nagyon nehéz túladagolni a magnéziumot és nem csináltam hülyeséget azt mondta de ha hnap is szarul leszek akkor menjek be de szerinte csak sokat idegeskedtem ma meg a nagy meleg is . Ha meg jol vagyok hnap csak 3szor 2-t szedjek 3szor3helyett ! Jah köszi aki segitett aki meg idiotázott meg társai gondolkodjon kicsit biztos ő még sose hibázott
2014. jún. 7. 22:15
 15/23 anonim ***** válasza:
én írtam h nem lehet túl adagolni. én is a nagy melegben és frontkor érzékenyebb, görcsösebb vagyok, bár elég sok a stressz mostanában de mindig megemelem az adagomat.úgy tűnik ott hagyom a párom tehát az lesz még szép dolog, de nem ide tartozik bocsi.
2014. jún. 7. 22:51
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Komolyan én vagyok lepontozva mert azt mertem írni hogy felelőtlen!!!Könyörgöm hogy lehet egy felnőtt nőne ennyi esze mint a kérdezőnek??Össze vissza szedegeti be a dolgokat utána meg idejön sírni.Vicc és szánalmas is. Majd a gyerekednek is csak úgy fogod adogatni a gyógyszert ha a 10.szem sem használ!!Röhely ami itt megy!!!Na most lehet lepontozni!!!Te meg kérdező megérdemled hogy rosszúl légy!!! Bocsi a hibákért telefonról írtam. Jó éjszakát!!!
2014. jún. 7. 23:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Utolsó nyilván nem fogok a gyerekemnek gyógyszert adni, és h többet vettem be az is csak kivételes volt eddig soha egyel sem nem voltam rosszul inkább megijedtem csak és ahogy látod más is irta h megemelte az adagját,de a dokim mondta h semmi rosszat nem csináltam csak ma kevesebbet szedjek a megszokottnál amugy meg ő is tudja h még 3szor3nál is vádli görcseim is vannak az meg magnézium hiányra utal szóval ennyit arrol h szörnyü ember vagyok !!
2014. jún. 8. 07:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsi vagyok milyen doki mond ilyet.. nekem a kardiológusom mondta a terhességem elején, hogy a maximális adagot ne lépjem túl a magnéziumból mert nagyon veszélyes lehet. a magnéziumot szívritmuszavarokra is adják, de ha többet veszel be belőle akkor viszont azt okoz (ritmuszavarokat). ezt az országban 2013ban legjobbnak megválasztott szívklinikán mondta egy doki, szóval nem egy kuruzsló... szóval ne játssz az ilyennel, mindent túl lehet adagolni, és gondolkozz el egy dokiváltáson ha ilyenek mond neked hogy teljesen rendben van hogy 16 szem magnéziumot beszedtél..
2014. jún. 8. 08:29
 19/23 A kérdező kommentje:
Nemhiszem h a legjobbmagánklinikán dolgozó orvos olyanprossz lenne és nem minden nap szedtem be ennyit,és ezért mondta h ma kevesebett vérnyomásom pulzusom is rendbe van ! Ma egésznap pihi !
2014. jún. 8. 09:06
 20/23 A kérdező kommentje:
Persze mondta ő is h tul lehet adagolni de szájon át nehéz de aztis mondta h ma kevesebbet szedjek és persze ha mindennap 16ot szednék nah akkor lehetne baj belőle ! Van 1 ismerösöm ő 4szer 3at szed minden nap. :|
2014. jún. 8. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!