7-es vagyok
https://www.youtube.com/watch?v=r6-y3iAvCW0
sütőporra pisit önteni, ha nem habzik lány ha felhabzik mint a sör, fiú...nekem kifutott a poharbol és tenyleg fiu:)
2 ismerősömnek is bejött, egyiknek fia-habzott- másiknak lány-nem habzott- lesz.:)
az utolsó tök jófej. sütőporra pisil (tök rendben van...) és még ismer is olyanokat, akik szintén ezt csinálják.
remélem, ismer egy jó fertőtlenítőcéget is:)))
Sziasztok.hat ez tok jo ilyet nem is halotam meg :-)
Szerintem kedves kerdezo most sok kismama kifogja probalni.
Amugy es aki nemterhes es ra pisil a sutoporra akor milyen lesz a sutopor?
10 khm.
kedves utolsó!
7-es vagyok:)
csak hogy tudd, a pisid STEERIL!(ápolónő vagyok):)
és bizony elég mosogatószer és víz kombinációja ahhoz hogy utána elmosd a poharat meg a kezed.szobahőmérsékleten több óra alatt elkezd erjedni, szaporodni a baci a vizeletben, de mivel ez max egy 5 perces "hadművelet" és nem macerás, nem drága így sztem nem gáz ha kipróbálja bárki is kiváncsiságbol, vagy bejön vagy nem...a lilakáposzta teszt már macerásabb...ez a teszt gyakorlatilag lakmusz papirral is helyettesithető(drágább mint a sütőpor) ami a vizelet savas-lugos mivoltán alapszik ugy mint a sütőpor teszt...
13-as, 7-es vagyok:)
férjem is viccből kiprobalta, habzott neki:)
Szerintem poénnak tök jó az ilyen :)
A sütőporos tesztet csináltam meg előbb és szinte kifutott a pohárból... majd kiderül, hogy igaz e vagy sem, mivel a múltkori UH-on még nem látta a doki,hogy milyen nemű is a Kicsikénk.
Én megcsináltam mindkettőt! A káposzta lányt a sütőpor fiút mutatott!!! :) majd kiderül!
Kedves előző csináld meg te is a káposzta tesztet is! Aztán majd írd meg mi lett annak az eredménye!
Es persze azt is ha kiderül az ultrahangon az igazság!!
Rendben! Kipróbálom azt is! :)
Hamarosan jelentkezem az eredménnyel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!