Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lilakáposzta tesztet csinált...

Lilakáposzta tesztet csinált valaki mostanában?

Figyelt kérdés

2014. jún. 7. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

https://www.youtube.com/watch?v=r6-y3iAvCW0

sütőporra pisit önteni, ha nem habzik lány ha felhabzik mint a sör, fiú...nekem kifutott a poharbol és tenyleg fiu:)

2 ismerősömnek is bejött, egyiknek fia-habzott- másiknak lány-nem habzott- lesz.:)

2014. jún. 8. 07:48
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

az utolsó tök jófej. sütőporra pisil (tök rendben van...) és még ismer is olyanokat, akik szintén ezt csinálják.

remélem, ismer egy jó fertőtlenítőcéget is:)))

2014. jún. 8. 09:18
 13/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok.hat ez tok jo ilyet nem is halotam meg :-)

Szerintem kedves kerdezo most sok kismama kifogja probalni.

Amugy es aki nemterhes es ra pisil a sutoporra akor milyen lesz a sutopor?

10 khm.

2014. jún. 8. 10:43
 14/22 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

7-es vagyok:)

csak hogy tudd, a pisid STEERIL!(ápolónő vagyok):)

és bizony elég mosogatószer és víz kombinációja ahhoz hogy utána elmosd a poharat meg a kezed.szobahőmérsékleten több óra alatt elkezd erjedni, szaporodni a baci a vizeletben, de mivel ez max egy 5 perces "hadművelet" és nem macerás, nem drága így sztem nem gáz ha kipróbálja bárki is kiváncsiságbol, vagy bejön vagy nem...a lilakáposzta teszt már macerásabb...ez a teszt gyakorlatilag lakmusz papirral is helyettesithető(drágább mint a sütőpor) ami a vizelet savas-lugos mivoltán alapszik ugy mint a sütőpor teszt...

2014. jún. 8. 10:49
 15/22 anonim ***** válasza:

13-as, 7-es vagyok:)

férjem is viccből kiprobalta, habzott neki:)

2014. jún. 8. 10:50
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Te egy ápolónő vagy, aki hisz az ilyesmiben és ismer ilyen "jósló dolgokat"? Aha. Ezentúl így nézek az ápolónőkre, hogy gyakorlatilag bármelyik lehet őrült:D
2014. jún. 8. 11:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Igen, ápolónő vagyok és tudom hogy csak 50% az esely ra hogy bejön, de ua olyan nő vagyok mint a többi, kiváncsi...mint irtam mi már tudjuk a nemét uh alapján, csak kiváncsi voltam bejön-e ezekkel a tesztekkel?!én alapvetően egy életvidam, mosolygos, optimista ember vagyok, nem egy beposhadt satrafa...kb azok reagálnak igy az ilyesmire...és a szakmai tudásomat ez alapján becsmérelni nem nekem szegénységi bizonyítvány...
2014. jún. 8. 12:05
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem poénnak tök jó az ilyen :)

A sütőporos tesztet csináltam meg előbb és szinte kifutott a pohárból... majd kiderül, hogy igaz e vagy sem, mivel a múltkori UH-on még nem látta a doki,hogy milyen nemű is a Kicsikénk.

2014. jún. 8. 20:28
 19/22 A kérdező kommentje:

Én megcsináltam mindkettőt! A káposzta lányt a sütőpor fiút mutatott!!! :) majd kiderül!

Kedves előző csináld meg te is a káposzta tesztet is! Aztán majd írd meg mi lett annak az eredménye!

Es persze azt is ha kiderül az ultrahangon az igazság!!

2014. jún. 9. 07:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Rendben! Kipróbálom azt is! :)

Hamarosan jelentkezem az eredménnyel :)

2014. jún. 9. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!