6 és fél hónaposan, már 11 kg-ot hiztam. Baj ez? Mire számithatok a végére? Mert tudom hogy ezek után jön még csak a nagyja.50 kg-ról indultam és 158 cm vagyok. Most tartok 61 kg-nál.
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 18:07
1/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül a végén hízod a legtöbbet. Én például az elején híztam többet. A végén már annyira nyomta a picúr a gyomromat, hogy egész nap igaz többször ettem de keveset. Tehát emiatt ne aggódj, de azért figyelj oda, hogy mit eszel. A legjobb ha szereted a sok zöldség és gyümölcs és abból aztán ehetsz bőven.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én 23 hetes vagyok, és 9 kilót híztam, most vagyok 58 kiló. Viszont ezt nagyrészt a 18-ik hétig szedtem fel, aztán lelassult a hízás. Mostmár pedig egyre kevesebbet bírok enni, ugyhogy nem hinném, hogy a java most jönne. Ne törödj a kilókkal, csak azzal, hogy a babád ne szenvedjen hiányt semmiben. Boldog babavárást!
3/4 anonim válasza:
Én 27 hetes vok és 55kg vagyok, de 47-ről indultam..
Azt mondta nekem a védőnő, hogy addig amégén jól érzem magam addig nem baj ha hízok. Mondjuk rám rám is fért pár kiló :) Majd lemegy... Nem kell ezen aggódni, egy kismama mindenhogy szép :)
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nem baj ne aggódj, kevés súlyal kezdted és ilyenkor tartalékol a szervezet. És ugy tudom aki alacsonyabb súlyal kezdi többet is hizik, 15-20 akár 25 kilót is. De ez le fog mind menni, ha más nem annyi idö alatt mint felszedted azaz 9 hónap kell a szervezetnek.
Én is 50kg ról kezdtem, és most 22 hetesen már 61kg vagyok. Sirtam is már ez miatt, pedig tudom h normális.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!