Honnan lehet tudni, hogy leszállt a méhszáj? Továbbiakban lent.
18 hetes kismama vagyok, és van egy kis dudor a hüvelyemnél. De ez már régebben is ott volt (a terhesség előtt is), csak most mintha egy kicsit nagyobb lenne. Lehet mástól is, vagy akkor most leszállt a méhszájam?? Ha igen, az mekkora baj? Van itt valaki, akinek ilyen problémája volt? Mi történt utána?
Dokihoz kedden megyek.
En nem hiszem, hogy az a mehszajad, amit ilyen konnyen tapintasz a huvelyednel, legalabbis remelem, hogy nem az, mert egyaltalan nem lenne normalis, ha azt ennyire lent, a bejaratnal erezned...
A mehszaj csak mehsulyedes eseten kerul extra kozel a huvelybejarathoz, az viszont csak idosebb korban, 3-4 gyerek megszunese utan jellemzo.
Ha viszont bent erzed, akkor siman ne tapogasd, mert nem szabad. Fiatal terhessegnel egyebkent en ugy tudom, hogy a mehszaj inkabb felfele huzodik es teljesen zart, hogy ezzel is vedje a mehet, a babat, majd kesobb a meh megnovekedett sulya (baba, magzatviz) nyomast gyakorol ra es lejjebb eresztkedhet.
Nem lehet, hogy az egy er, vagy ercsomo? Mert lehet visszer a huvelynel, a szemeremajkakon is, amik altalaban alig, vagy egyaltalan nem erezhetoek, viszont terhesseg alatt jobban kidudorodhatnak, megnohetnek, fajdalmassa valhatnak a verboseg, illetbe a nyomas miatt.
Mas otletem nincs. Remelem, hogy minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!