12. hetes UH-n mellső fali a lepény,18. hetin hátsó, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Előző fiamnál is így volt, ez így normális?2014. jún. 6. 13:52
2/6 anonim válasza:
Ez azért egy picit furcsa. Nekem a 8. héten hátsó fali volt, a 12. héten pont a méhszájon tapadt (izgultunk is rendesen, hogy időben elmozduljon onnan) és csak a 18. heti ultrahangra "mászott le" a méhszájamról és lett belőle mellső fali. De mindezt 6 hét... alatt kicsit túl gyorsnak tűnik. De lehet, hogy én gondolom rosszul.
3/6 anonim válasza:
Nekem is 6hetesen hátsó, 12 hetesen mellső fali volt a méhlepény. Kíváncsi vagyok a 18. héten hol lesz..:) Nekem is fura!
4/6 anonim válasza:
Masodik gyerkocnel altalaban hamarabb vandorol.
5/6 anonim válasza:
Igen normális, fiamnál a hátsó falon volt az elején, a 32 hetes UH-n meg már a fundusban, meglepődtem.
6/6 anonim válasza:
Nekem így volt:
14 hetesen mellső fali
16 hetesen hátsó fali
21 hetesen a fundusban
23 hetesen mellső fali
30 hetesen a fundusban
Most vagyok 30 hetes, még lesz minimum egy uh, hát kíváncsi leszek, változik-e még :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!