Lehetséges ez? 11+6 UH lepény a mellső falon, eléri a méhszájat,12+6 Uh lepény a hátó falon, fundusban?
Figyelt kérdés
A 11+6 UH debrecenben genetikai uh-on kapott eredmény,a 12+6 UH itthon a nőgyógyászom álltal végzett vizsgálat,aki a legjobb a városban,nagyon profi uh-os.Szóval mindkét orvos érti a dolgát,ennyire különböző eredmények hogyan születhettek 1 hét eltéréssel?Valakinek volt ilyen?2012. jan. 5. 11:03
1/5 anonim válasza:
Hát itt valaki valamit elírt, mert mellsőről nem megy át hátsóra egy hét alatt. :) Nekem is írták el egyszer a 19. héten, visszakérdeztem, hogy biztos, hogy mellső? És akkor kapott észbe, hogy ja nem, ő hátsóra gondolt, csak véletlen mást mondott... És ő is nagyon profi volt, csak lehet, kicsit fáradt, vagy nem tudom. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi,azért is nem értem,mert a 10 hetes Uh-on az volt,hogy mellső fali méhlepénykezdemény.Debrecenben ugye megint mellső fali volt,de a dokimtól,mikor diktált,rá is kérdeztem,hogy hátsó fali?És ő akkor mutatta nekem,hogy itt a méhszáj,és emitt fent pedig a lepény.Szóval nem értem :(
2012. jan. 5. 11:13
3/5 anonim válasza:
Hmmm, érdekes... Debrecenben hol csinálták? (db-i vagyok, nekem az összes itt készült.)
4/5 anonim válasza:
Egyébként létezik a vándorló lepény, de nem egy hét alatt... Hát nem tudom... Kérdezz rá a legközelebbi uh-n!
5/5 A kérdező kommentje:
Debrecenben a genetikán.
2012. jan. 5. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!